AWT IMAGE

پرپایی غرفه سلامت شبکه بهداشت ودرمان شهریار در گردهمایی صیانت از حریم خانواده

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۲ |

AWT IMAGE

همزمان با هفته حجاب و عفاف گردهمایی باشکوه صیانت از حریم خانواده در روز چهارشنبه بیستم و یکم تیر ماه در پارک کودک شهرستان شهریار برگزار شد. در این مراسم جمعی از بانوان شبکه بهداشت و درمان  شهرستان شهریار با برپایی غرفه سلامت به ارائه خدمات بهداشتی و درمانی پرداختند. ویزیت رایگان پزشک،کارشناسان مبارزه با بیماری­ها،سلامت روان،تغذیه و کلینیک باشگاه مثبت همراه با تست قند خون و ارزیابی فشار خون از مهمترین اقدامات انجام شده در این غرفه بود. همچنین در حاشیه فعالیت های بهداشتی درمانی به مراجعین توصیه شد به منظور ارزیابی و ارتقاء سلامت جسمی، روانی و اجتماعی به نزدیک ترین مرکز خدمات جامع سلامت، پایگاه­­ها و خانه­های بهداشت محل زندگی خود مراجعه نمایند و از خدمات رایگان ارائه شده بهره­مند گردند.

دفعات مشاهده: 134 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر