AWT IMAGE

ویزیت رایگان تیم امداد و درمان کانون بسیج جامعه پزشکی به مناسبت هفته حجاب و عفاف در پارک شاهد امیریه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۴/۲۴ |

AWT IMAGEویزیت رایگان تیم امداد و درمان کانون بسیج جامعه پزشکی به مناسبت هفته حجاب و عفاف در پارک شاهد امیریه

به مناسبت هفته حجاب و عفاف و به درخواست حوزه مقاومت بسیج یک خواهران ،تیم امداد و درمان کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان شهریار نسبت به ویزیت رایگان روز پنج شنبه بیست و دوم تیرماه ازساعت 18لغایت 20، اقدام نمودند. در این برنامه سنجش فشارخون و تست قند خون به صورت رایگان انجام شد و کارشناسان بهداشت خانواده کانون بسیج جامعه پزشکی نسبت به ارائه مشاوره و آموزش اقدام نمودند.خدمات بهداشتی و درمانی به بیش از 150 نفرارائه شد.

دفعات مشاهده: 113 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر