خدمات قابل ارائه به ارباب رجوع

پاسخگویی به استعلامهای بهداشتی اصناف
 دریافت، بررسی و پاسخگویی به شکایات بهداشتی

پاسخگویی به استعلامهای بهداشتی اصناف
  زمان مراجعه ارباب رجوع محترم : در طول ساعت اداری (۱۴-۸)

مدارک لازم جهت صدور یاتمدید پروانه کسب:
نامه استعلام با ذکر مشخصات و نشانیکامل محل
فیش واریزی( مبلغ ۱۵۰۰۰۰ ریال برای تمامی صنوف  به شماره حساب سیبا ۲۱۷۸۲۰۹۰۴۴۰۰۲نزد بانک ملی قابل واریز در تمام شعب بانک ملیصاحب حساب معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران
داشتن کارت تندرستی برای متصدیان و کارگران
ثبت نام در آموزشگاه بهداشت عمومی اصناف و گذراندن دوره آموزشی
راهنمایی ارباب رجوع به منظور واریزهزینه به بانک
دریافت نامه استعلام و فیش واریز هزینه
ارجاع به دبیرخانه جهت ثبت دبیرخانه
تکمیل فرم تکریم ارباب رجوع و ارجاع به مرکزبهداشتی درمانی مربوطه(توضیح و نمونه فرم در پایین صفحه
بازدید توسط کارشناس مرکزبهداشتی درمانی از محل کسب
ارجاع پرونده به ستاد در صورت تایید محل توسط کارشناس مرکزبهداشتی درمانی و تایید توسط ستاد
تنظیم نامه تاییدیه بهداشتی محل کسب و ارسال به اتحادیه مربوطه
  مدت زمان لازم: حداقل ۲ هفته از تاریخ مراجعه

لازم به توضیح است که واحد بهداشت محیط جهت تکریم ارباب رجوع و جلوگیری از مراجعات مکررایشان به منظور دریافت تاییدیه بهداشتی از این مرکز ، فرمی به عنوان تکریم ارباب رجوع تهیه و تنظیم نموده است که با مراجعه متقاضی به ستاد ، تنظیم شده و به ایشان داده می شود تا به منظور تسریع در فرایند مستقیما فرم را به بازرس مربوطه تحویل نمایند تا بازدید ظرف مدت حداکثریک هفته توسط کارشناس مربوطه انجام شود. نمونه فرم به شرح زیرمی باشد:

فرم تکریم ارباب رجوع متقاضی  نظریه بهداشتی

خانم/آقای ............................................متصدی محترم.............................................................. واقع
  در........................................................................................................................................................با توجه به استعلام شماره ................................................................ مورخ ................اتحادیه صنف/اداره.................................................................................................مبنی بر درخواست نظریه بهداشتی به استحضار می رساند، پس از تحویل این فرم به مرکزبهداشتی درمانی .................................................. مکان کسب شما از تاریخ .............................. لغایت ...................................... توسط خانم/آقای مهندس............................................... بازرس بهداشت محیط بازدید خواهد شد شما میتوانید از تاریخ ................................................... به بعد جهت پیگیری نتیجه به ستاد مرکز بهداشت شهرستان شهریار مراجعه نمائید. خواهشمند است در صورت تعطیل بودن محل کسب به منظور جلوگیری از وقفه در اجرای روند ، موضوع به واحد بهداشت محیط مرکزبهداشتی درمانی جهت تعیین تاریخ بازدید اطلاع داده شود.

تاریخ تنظیم فرم:

واحد بهداشت محیط
مرکز بهداشت شهرستان شهریار
جهت ثبت نام در آموزشگاه بهداشت عمومی اصناف با توجه به محل سکونت و یاکار خود به یکی از نشانه های زیر مراجعه نمائید:

۱. آموزشگاه بهداشت عمومی و اصناف شهریار: شهریار، جاده اندیشه، روبرویدیواربیمارستان تامین اجتماعی، بین شهرک وائین و کاروان، مقابل دور برگردان بلوار شهدا   تلفن : ۶۵۳۲۹۱۹۱-۰۲۱

۲. آموزشگاه بهداشت عمومی و اصناف سروش سلامت : ملارد، جاده ملارد(بلوار رسول اکرم) ، بعد از مرکزبهداشتیدرمانیشهیدفهمیده ، نرسیده به اداره پست
  تلفن : ۶۵۶۶۲۱۷۱-۰۲۱

۳. آموزشگاه بهداشت عمومی و اصناف قدس: شهر قدس، خیابانآزادی(سرخ حصار)، خیابان ملاصدرا، پلاک ۴۶
  تلفکس: ۴۶۸۲۲۷۷۱-۰۲۱

۲- صدور کارت تندرستی جهت متصدیان و کارگران مراکزتهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی
  زمان مراجعه ارباب رجوع : در طول ساعت اداری

مدارک مورد نیاز:
یک قطعه عکس
یک برگ فتوکپی شناسنامه و اصل شناسنامه
فیش واریزی به مبلغ ۵۰۰۰۰ ریال به شماره حساب ۲۱۷۸۲۰۹۰۴۴۰۰۲ سیبا نزد بانک ملی صاحب حساب معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران

راهنمایی ارباب رجوع جهت تکمیل مدارک
تنظیم فرم معرفی به آزمایشگاه و اخذ مدارک مربوطه از متقاضی
انجام ویزیت پزشک و آزمایشات مربوطه
صدور کارت تندرستی در صورت سلامت متقاضی
مدت زمان انجام: حداقل یک هفته

· ** مراحل انجام کار با توجه به محل کار در مرکز بهداشتی درمانی شهر مربوطه(شهریار"سهراب علی بخشی"،شماره ۲ ، فاز ۱ اندیشه، فاز ۲ اندیشه ،فاز ۳ اندیشه، دهمویز ،باباسلمان، سعیدآباد، نصیرآباد، وحیدیه، صباشهر، شاهدشهر، ویره، امیریه ، اصیل آباد ،دهشاد بالا و دینارآباد) صورت می گیرد لازم به توضیح می باشد که آزمایشات مربوط به صدور کارت تندرستی در آزمایشگاه مرکز بهداشتی درمانی سهراب علی بخشی واقع در شهریار ، خیابان انقلاب ، جنب امامزاده اسماعیل انجام می شود.

۳- دریافت، بررسی و پاسخگویی به شکایات بهداشتی
  زمان مراجعه ارباب رجوع محترم : شبانه روزی از طریق تماس با شماره سامانه شکایات
  راهنمایی ارباب رجوع جهت تماس با شماره سامانه مدیریت ارتباط مردمی ۱۴۹۰
  دریافت مورد شکایت از سامانه شکایات