بنرهای آموزشی و اطلاع رسانی

برگزاری دومین همایش سفیران سلامت خانوارها در شبکه بهداشت شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۷/۱۷ |

برنامه سفیران سلامت در راستای اجرای یکی از پروژه‌های طرح تحول سلامت یعنی "تربیت سفیران سلامت خانوار" در هر خانوار ایرانی می باشداین برنامه با هدف توانمندسازی مردم در خصوص خودمراقبتی طراحی‌شده است.
سفیر سلامت عضوی از اعضای خانواده است  که حداقل ۸ کلاس سواد خواندن و نوشتن داشته وبصورت داوطلبانه مسئولیت انتقال مطالب آموزشی را به اعضای خانواده‌اش بر عهده گرفته و از سلامت خود و عزیزانش مراقبت می‌نماید.با عنایت به گرامیداشت مناسبت های بهداشتی مهر ماه و توانمندسازی سفیران سلامت خانوار،به همت واحد آموزش همایش سفیران سلامت تحت پوشش شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار در تاریخ هفدهم مهر ماه برگزار گردید.
 دراین همایش که با استقبال بی نظیر ایشان همراه بود به بحث و هم اندیشی در خصوص موضوعاتی چون خودمراقبتی، پیشگیری از کم کاری تیروئید بدو تولد، پیشگیری از سوانح و حوادث در کودکان ، تغذیه سالم و مزایای مصرف تخم مرغ توسط کارشناسان مجرب این شبکه پرداخته شد .  قابل ذکر است برگزاری مسابقات علمی واهداء جوایز، بسته های آموزشی و پذیرائی سالم و گرفتن عکس های یادگاری از دیگر برنامه های اجرا شده در این مراسم بوده است .

دفعات مشاهده: 87 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر