بنرهای آموزشی و اطلاع رسانی

برگزاری کمیته ایدزدر شبکه بهداشت ودرمان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۵ |

آموزش و اطلاع رسانی در زمینه اچ‌آی‌وی و ایدز یکی از استراتژی‌های برنامه کشوری پیشگیری از اچ‌آی‌وی/ ایدز درکشور است،با این وجود تعیین یک مقطع زمانی خاص در سال برای برجسته سازی موضوع و حساس کردن سیاستگزاران،مسئولان و آحاد افرادجامعه به موضوع اچ‌آی‌وی و ایدز و همراه کردن آنان برای پیشگیری از ایدز بسیار ضروری است. در جمهوری اسلامی ایران این مقطع زمانی خاص همزمان با سایر کشورهای جهان در نظر گرفته شده است و به عنوان "روز جهانی ایدز" درتقویم رسمی کشور گنجانده شده است. نظر به اینکه موضوع ایدز صرفاً یک موضوع بهداشتی نبوده و دارای ابعاد اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و غیره نیز می باشد. به منظور اطلاع رسانی مناسب در این خصوص، تعیین بزرگداشت روز جهانی ایدز ( ۱۲آذر) و تعمیم آن به "هفته اطلاع رسانی ایدز" از  ۱۴ –۸آذرماه، مد نظر قرار گرفته است.
 با توجه به این مهم با انجام هماهنگی و دعوت اعضا کمیته شهرستان،کمیته ایدز شهرستان در تاریخ پانزدهم آبان ماه در شبکه بهداشت و درمان شهریار بر گزار گردید
آقای مهندس بنائیان معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهریار ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین ،اهمیت شناسایی و اتصال افرادمتبلا به اچ ای وی / ایدز به خدمت در مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری در جهت رسیدن به هدف ۹۰-۹۰-۹۰ را بیان نمودند،همچنین به وظیفه کلیه شرکای برنامه ،اطلاع رسانی و تلاش در جهت تامین اهداف استراتژیک برنامه HIV/AIDSتاکید نمودند.همچنین آقای دکتر قدیری در مورد دستورجلسه توضیحاتی دادند.
در ادامه آقای پنجه ای کارشناس برنامه ایدز آمار کشوری و شهرستانی و انتظارات و سیاست های شهرستانی برنامه ایدز را تبیین نمودند.
 در این جلسه مقرر شد:

•  اطلاع رسانی در سطح شهرستان از طریق بنر ، بیلبرد و دیوار نویسی و ...
  • برگزاری مسابقات ورزشی و پرداختن به موضوع حمایت از بیماران مبتلا به hiv و متاثرین
  •  اجرای برنامه pmtct (پیشگیری انتقال HIV از مادران به نوزادان) و آموزش اهمیت غربالگری ایدز به مادران باردارو زنان دارای فرزند زیر شش سال در واحد های بهداشتی و درمانی و فرهنگسرا ها
  • برگزاری آموزش در مراکز تربیت بدنی و باشگاههای ورزشی
  • اطلاع رسانی از تریبون نماز جماعت و برگزاری آموزش برای طلاب حوزه های علمیه
  • مکاتبه با فرمانداری و اعلام روز جهانی و برنامه های مرتبط با این موضوع
  •  هماهنگی بازدید مسئولان از مرکز مشاوره بیماریهای رفتاری و ملاقات با بیماران و خانواده آنان

دفعات مشاهده: 81 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر