بنرهای آموزشی و اطلاع رسانی

برگزاری کارگاه پدیکلوزیس مربیان بهداشت و مدیران مدارس شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۴ |

شپش شایع ترین آلودگی انگلی در جهان است که موجب طرد اجتماعی و خانواده فرد مبتلا می شود.افزایش آگاهی و مهارت کارکنان بهداشتی و معلمان، تشخیص صحیح مبتلایان، افزایش سطح آگاهی جامعه و رعایت اصول بهداشت فردی و محیط توسط افراد و خانواده ها راههای مهم مقابله با شپش است.
شپش سر در کودکان بسیار شایع تر از بالغین بوده و در جنس مونث شایع تر از جنس مذکر می باشد.این حشره بدنبال تماسهای نزدیک بین فردی یا هنگامی که افراد خانواده در فصول سرد برای تامین گرما لباس های بیشتری می پوشند و بصورت دسته جمعی زندگی می کنند، از شخصی به شخص دیگر انتقال می یابد.
بالا بردن سطح آگاهیهای بهداشتی خانواده ها در هر جامعه مهمترین نقش را در تشخیص به موقع و درمان سریع افراد مبتلا دارد.اطلاع رسانی به جامعه که در صورت مشاهده آلودگی به شپش به واحدهای بهداشتی درمانی مراجعه تا تکمیل درمان همکاری نمایند.
معلمین نقش بسیار مهمی در بیماریابی و شناسائی مخازن اصلی آلودگی دارند لذا آموزش راههای شناسائی آلودگی به شپش به آنها، نقش بسزایی در کاهش موارد ابتلا دارد.
بر همین اساس جلسه آموزشی پدیکلوزیس برای مدیران و مربیان بهداشت مدارس شهرستان شهریار با هماهنگی واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس شبکه بهداشت و واحد سلامت و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی آموزش و پرورش شهریار در سالن شهید کافی با حضور ۱۲۰ نفر از مدیران و مربیان بهداشت مدارس شهرستان شهریار در تاریخ هشتم آذر ما ه برگزار شد.
 در این جلسه اسعمیل زاده سرپرست واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس به بیان دستورالعمل بیماری پدیکلوزیس و راههای پیشگیری و درمان پرداخت و در پایان جلسه به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد. پمفلت آموزشی پدیکلوز نیز برای همه مربیان توزیع شد.

دفعات مشاهده: 35 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر