بنرهای آموزشی و اطلاع رسانی

برپایی نمایشگاه ایدز در مرکز خدمات جامع سلامت فردوسیه شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۶ |

(سلامتی حقی برای همه ،‌ مهار همه گیری اچ‌آ‌ی‌وی/ ایدز با اطلاع رسانی ،پیشگیری ،تشخیص زودهنگام،درمان وحمایت ازمبتلایان)
                                 (۱۲ آذر ماه روز جهانی مبارزه با ایدز و هفته اطلاع رسانی  اچ ای وی /ایدز )
نظر به اینکه موضوع ایدز صرفاً یک موضوع بهداشتی نبوده و دارای ابعاد اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و غیره نیز می باشد. به منظور اطلاع رسانی مناسب در این خصوص،تعیین بزرگداشت روز جهانی ایدز ( ۱۲آذر) و تعمیم آن به "هفته اطلاع رسانی ایدز" از  ۱۴ –۸آذرماه، مد نظر قرار گرفته است.
مرکز خدمات سلامت جامع فردوسیه در این راستا اقدام به برگزاری جلسات آموزشی در مدارس مقطع  دوره اول و دوم متوسطه نموده و در این راستا دانش آموزان اقدام به تهیه روز نامه های دیورای و ماکت های آموزشی نموده اند .
کلیه اقدامات دانش آموزان مدارس توسط سرپرست مرکز خانم دکتر جهانیان و تیم همراه شان به صورت نمایشگاه  ایدز در مرکز خدمات جامع سلامت فردوسیه دایر نموده اند .
همچنین مرکز فردوسیه اقدام بر برپایی پایگاه ثابت اطلاع رسانی اچ ای وی / ایدز نمودنده اند که یکی از فعالیت های خوب در این مرکز خدمات سلامت جامع می باشد.
برپایی پایگاه آموزش و اطلاع رسانی . نمایشگاه ایدز  از اقدامات  اثر بخش در آموزش می باشد .
در تاریخ های دوازدهم وسیزدهم آذر ماه با همکاری مرکز مشاوره ، باشگاه مثبت،مراکز گذری و واحد بهداشت روان تحت پوشش این شبکه اتوبوس اطلاع رسانی نیز در میدان عباس آباد فردوسیه مستقر بود.

دفعات مشاهده: 24 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر