شروع فعالیت یک دستگاه کانکس سیار جهت ارائه خدمات دندانپزشکی در مناطق محروم و حاشیه شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۲۳ |

به منظور خدمات رسانی در مناطق محروم و حاشیه شهری و در راستای اجرای برنامه های طرح تحول نظام سلامت، شبکه بهداشت و درمان شهریار باراه اندازی کانکس سلامت دهان و دندان تحویلی از سوی معاونت بهداشتی دانشگاه اقدام نموده است که از تاریخ ۹۶/۹/۸ با استقرار در منطقه ویره نسبت به ارائه خدمات دندانپزشکی شامل معاینات ، ترمیم دندان ، جرم گیری ، فلوراید تراپی ، کشیدن دندان و ... اقدام نموده است.
لازم به ذکر است ارائه خدمات از شنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸ الی ۱۵ به آدرس: ویره – مقابل شهرک صالحیه- جنب مرکز خدمات جامع سلامت ویره انجام می شود.

دفعات مشاهده: 270 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر