بنرهای آموزشی و اطلاع رسانی

بازدید ریاست محترم دانشگاه و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران از شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۰/۵ |

آقای دکتر ناصری پور،رئیس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران به همراه تعدادی از اعضای هئیت رئیسه دانشگاه روز سه شنبه ۹۶/۱۰/۵باحضور در شهرستان شهریار ،از شبکه بهداشت ودرمان ،بیمارستان امام سجاد(ع)و تعدادی از واحدهای بهداشتی تابعه بازدید نمودند.دراین برنامه پروژه های بیمارستان در حال ساخت امام خمینی(ره) شهریار،مرکز خدمات جامع سلامت صباشهر وفاز تکمیلی طرح توسعه بیمارستان امام سجاد(ع) نیز مورد بازدید قرار گرفت.
این برنامه با حضور معاونین محترم بهداشتی ،درمان ،اجتماعی و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و همچنین مدیر روابط عمومی و معاون حراست دانشگاه برگزارشدو بازدید کنندگان با حضور در محل اجرای پروژه بیمارستان امام خمینی(ره )شهریار ،روند اجرایی و پیشرفت این پروژه را مورد بازدید و ارزیابی قراردادند.
همچنین آقای دکتر ناصری پور با حضور در بخش های مختلف بیمارستان امام سجاد(ع)ضمن مصاحبه با بیماران و مراجعین،روندفعالیت ها و کیفیت خدمات این بیمارستان را بررسی نمودند.در پایان آقای دکتر مرعشی نجفی ،رئیس بیمارستان امام سجاد(ع)گزارش عملکرد و اقدامات انجام شده دربیمارستان را ارائه نمودند.
لازم به ذکر است در این برنامه آقای دکتر ناصری پور ضمن تاکیدبر پایین بودن سرانه های درمانی شهرستان ،خدمات و اقدامات انجام شده در حوزه های بهداشتی درمانی راارزشمندشمرده و از خدمات و زحمات پرسنل شاغل در این حوزه قدردانی نمودند.رئیس دانشگاه در این بازدید درجهت توسعه کیفیت خدمات و حل چالش های پیش رو دستورات و راهکارهای لازم را ارائه نمودند.

دفعات مشاهده: 115 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر