•               افتتاح کانون فرهنگی هنری در برنامه اجتماع محور در شاهد شهر

برگزاری کارگاه مهارت های ارتباطی و رفتاری برای گروه سوم مراقبین سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۱/۲۱ |

در راستای اجرای برنامه های جوانان و برگزاری جلسات آموزشی درخصوص مهارت های ارتباطی و رفتاری در جوانان، دومین کارگاه آموزشی برای مراقبین سلامت در تاریخ نوزدهم بهمن ماه در شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار با حضور ۵۳ نفر از مراقبین سلامت شبکه برگزار شد.
 در این جلسه آموزشی که سرکار خانم فامرینی کارشناس ارشد روانشناسی مرکز خدمات جامع سلامت فاز یک اندیشه مباحث آموزشی را تدریس نمودند. مباحث مطرح شده درخصوص انواع ارتباط، مهارت های ارتباطی و نحوه برقراری ارتباط با اشاره به ارتباطات در ازدواج و ارتباط با زوجین می باشد. در پایان جلسه به سوالات کلیه مراقبین در خصوص مباحث مطرح شده پاسخ داده شد. سنجش آگاهی شرکت کنندگان با پیش آزمون و پس آزمون انجام شد.

دفعات مشاهده: 271 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر