برگزاری مانور سلامت نوروزی شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۱۵ |

مانور برنامه سلامت نوروزی شهرستان شهریار با حضور 14 تیم نظارتی کارشناس بهداشت محیط مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب و موادغذایی در تاریخ 15 اسفند آغاز شد.
در این برنامه که با هدف حفظ و ارتقاء سلامت شهروندان و مسافران نوروزی اجرا می شود،  نظارت بر وضعیت بهداشتی مراکز تهیه ، توزیع و همچنین عرضه و فروش مواد غذایی افزایش می یابد.
شایان ذکر است نظارت بیشتر و دقیق تر بر شرایط بهداشتی  اماکن عمومی ، بین راهی و مراکز اقامتی و تفریحی از اهداف این برنامه می باشد.
هم چنین تشدید نظارت بر سامانه  های آبرسانی و بهداشت و کیفیت آب استخرها از طریق نمونه برداری و کدورت سنجی و کلر سنجی توسط کارشناسان بهداشت محیط  انجام می شود .
این برنامه از 15 اسفند 96 لغایت 15فروردین 97 با جدید و اهتمام بالایی صورت خواهد گرفت.

دفعات مشاهده: 477 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر