بازدید نوروزی معاونین درمان و بهداشتی دانشگاه از شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۷ |

معاونین درمان و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران در اولین روز آغاز سال، نحوه ارائه خدمات بهداشتی ودرمانی رادرشهرستان شهریارمورد بازدید قراردادند.                                .
در این برنامه آقای دکتر عبادی فرد آذر معاون بهداشتی دانشگاه وآقای دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه با حضور در ایستگاه امداد نوروزی اورژانس ۱۱۵  شهرستان شهریارضمن تبریک سال نو، توصیه های لازم در جهت ارتقاء خدمات امداد رسانی به شهروندان و مسافران نوروزی را به کارشناسان فوریت های پزشکی مستقر در ایستگاه امداد نوروزی ارائه نمودند.
در ادامه این برنامه به منظور نظارت بر وضعیت بهداشتی رستوران ها با حضور در رستوران های این شهرستان شرایط بهداشتی رستوران ها را بررسی وبازدید نمودند.

دفعات مشاهده: 258 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر