بازدید نوروزی فرماندار شهرستان شهریاراز مراکز ارائه خدمات بهداشتی درمانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۷ |

فرماندار شهرستان شهریار در سومین روز سال جدید، نحوه ارائه خدمات بهداشتی و درمانی را در شهرستان شهریارموردبازدید قراردادند.                                                         .

در این برنامه آقای مهندس طاهری فرماندار شهرستان شهریار  خدمات درمانی در حوزه بیمارستانی و  اورژانس پیش بیمارستان و همچنین خدمات حوزه بهداشت را مورد بازدید قرار دادند.
این بازدید با حضور و همراهی آقای دکتر ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان برگزار شد و بازدید کنندگان با حضور در بیمارستان امام سجاد(ع) و بازدید بخش های این بیمارستان با پرسنل ، بیماران بستری و مراجعه کنندگان این بیمارستان دیدار نمودند.
همچنین خدمات بهداشتی و درمانی  مرکز خدمات جامع سلامت شهید سهراب علی بخشی نیز مورد بازدید قرار گرفت.

دفعات مشاهده: 353 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر