بنرهای آموزشی و اطلاع رسانی

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی ایران از شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۱۴ |

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران از بیمارستان امام سجاد (ع)، شبکه بهداشت و درمان،پایگاه اورژانس  ۱۱۵ باغستان و کمپ نوروزی شهرستان شهریار بازدید نمود.                              .
دکتر ناصری پور، رییس دانشگاه روز یکشنبه ۱۲ فروردین به همراه جمعی از مدیران معاونت درمان دانشگاه و مدیر شبکه بهداشت و درمان  از نحوه ارائه خدمت در مراکز درمانی و بهداشتی شهرستان شهریار بازدید نمودند.
در این برنامه، آقای دکتر ناصری پور ضمن تبریک سال نو به پزشکان و پرسنل این مراکز ، از تلاش و زحمات این پرسنل در زمینه ارائه خدمات مطلوب و بهینه به شهروندان و مسافران نوروزی قدردانی نمودند.
ایشان در این بازدیدها ضمن نظارت بر نحوه ارائه خدمات درمانی، حضور متخصصان مقیم در بیمارستان و میزان رضایتمندی بیماران و مراجعه کنندگان،درجهت ارتقاءخدمات توصیه وراهنمایی های لازم را ارائه نمودند.

دفعات مشاهده: 178 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر