اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۱۸ |

عملیات واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در روز شنبه مورخ 97/1/18  در تمام واحد های بهداشتی (مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه بهداشتی و خانه بهداشت ) و 8 تیم سیاری در شهرستان شهریار شروع شد . این طرح در دو مرحله طی ماه های فروردین و اردیبهشت اجرا خواهد شد و در هر مرحله زمان اجرای برنامه 3 روز می باشد و پیش بینی می شود طی این برنامه  حدود 3000 کودک غیر ایرانی  و ایرانی  دو قطره واکسن فلج طفال خوراکی دریافت کنند.
در مناطقی که عملیات واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال به شکل خانه به خانه انجام می شود ، اطلاع رسانی قبلی توسط مراکز بهداشتی انجام شده و تیم های بهداشتی همراه با ارائه کارت شناسایی معتبر، قطره خوراکی واکسن فلج اطفال را تجویز خواهند نمود.
فلج اطفال  با نام علمی Poliomyelitisنوعی بیماری حاد ویروسی است که دستگاه گوارش و در بعضی مواقع دستگاه عصبی مرکزی را درگیر می‌کند. و موجب فلج اندام ها می شود . از سال  ۱۳۷۹ تاکنون در کشور هیچ مورد فلج اطفال گزارش نشده است و این برنامه به منظور ریشه کنی فلج اطفال انجام می شود.

دفعات مشاهده: 276 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر