افتتاح کانون فرهنگی هنری در برنامه اجتماع محور در شهر شاهد شهر شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۷ |

کانون فرهنگی هنری اجتماع محور در برنامه سلامت روان در روستای محمود آباددر منطقه شــاهد شهر توسط (واحد سلامت روان) شبکه بهداشت و درمان ، مرکز خدمات جامع سلامت شاهد شهر با همکاری شهرداری ، شورای اسلامی ، نیروی انتظامی، اعضای بسیج و کمیته محلی منطقه شاهد شهر مورخ ۹۷/۲/۲۴ افتتاح شد.
 این برنامه اجتماع محور با هدف توسعه رویکردهای مشارکتی با تاکید بر توانمندسازی جامعه به عنوان یک ابزار مهم در ارتقای سلامت شناخته شده است. هدف از اجرای این برنامه ، بررسی نقاط قوت، ضعف، چالش ها و درس های آموخته شده از برنامه های اجتماع محور مشارکتی در منطقه شاهد شهر  می باشد. توانمندسازی مردم، سازمان های غیردولتی و سیاست گذاران در زمینه اصول و مکانیسم های جلب همکاری های مشارکتی، تقویت کار تیمی و تامین منابع لازم، نقش بسزایی در پیشبرد برنامه های مشارکتی اجتماع محور ایفا می نماید.
شهردار محترم شاهد شهر با اشاره به در نظر گرفتن برنامه‌های اجتماع محور در رابطه با پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نقش مشارکت مردم را در ترویج هنجارهای اجتماعی حائز اهمیت دانست،در این برنامه افرادآموزش‌دیده در محله‌ها حضور می‌یابند و بر اساس مسائل و خلا‌ء‌ها بستر لازم جهت مشارکت افراد هر محله در رفع مشکلات را فراهم می‌کنند.
معاون محترم بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهریار در ادامه بیان فرمودند: در این طرح صرفا هدف آسیب‌های اجتماعی نیست بلکه تمامی ناهنجاری‌های اجتماعی که در رفتار افراد ساکن یک محله وجود دارد مورد نظر است. به عنوان نمونه رعایت ساعت خارج کردن زباله از منزل موردی است که باید توسط خود اشخاص رعایت شود و جهت نهادینه شدن این فرهنگ می‌توان گفت بهترین گزینه مشارکت خود افراد محله است.
وی ادامه داد: با بهره‌گیری از این طرح اجتماع محور حتی می‌توان تمهیدات امنیتی توسط خود اهالی محل ایجاد کرد. برای بسیاری از رفتارهای فردی که با هنجارهای اجتماعی همراه نیستند مجازات تعریف نشده بنابراین نیروی امنیتی نمی‌تواند بر اساس قوانین در این خصوص ورود پیدا کند اما، خود مردم می‌توانند در این خصوص اقدام کنند.
کارشناس سلامت روان منطقه شاهد شهر تاکید کرد: بسیاری از مسائل و ناهنجاری‌های اجتماعی که ناشی از رفتارهای فردی است با مشارکت و همراهی مردم قابل رفع است و این مسئله در کاهش آسیب‌های اجتماعی و کاهش تنش در جامعه بسیار حائز اهمیت است.

دفعات مشاهده: 147 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر