| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱۹ |

فراخوان واگذاری ارائه بسته خدمات سلامت روان ،تغذیه و رژیم درمانی ،پرستاردهان و دندان ، کارشناس آزمایشگاه و پذیرش و خدمات در

پایگاه های سلامت شهرستان شهریار به شرکت های خصوصی واجد شرایط

شبکه بهداشت و درمان شهریار بر اساس مجوزهای شماره 1394/125 مورخ 97/3/6 و 1601/125 مورخ 97/3/12 معاونت محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران در نظر دارد ارائه خدمات سلامت روان، تغذیه و رژیم درمانی  ،پرستار دهان و دندان ،کارشناس آزمایشگاه، پذیرش و خدمات(از طریق حجم خدمت) را در حد معاملات متوسط (سقف سالیانه 2،500،000،000ریال) به شرکت های واجد شرایط ارائه خدمات بهداشتی درمانی واگذار نماید .

لذا واجدین شرایط می توانند با در دست داشتن مدارک زیر از تاریخ 97/3/19لغایت 97/3/29در ساعات اداری به واحد گسترش شبکه بهداشت و درمان واقع در شهریار، میدان جهاد مراجعه نمایند.

1. اساسنامه شرکت
  2. آگهی ثبت شرکت
  3. مدارک مدیر عامل یا رئیس هیأت مدیره شرکت
  4. کپی شناسنامه ،کارت ملی ، مدرک تحصیلی
  5. رزومه کاری ارائه خدمات بهداشتی درمانی

شرایط اختصاصی واگذاری: بسته های ابلاغی وزات بهداشت

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن  65245500  داخلی 160 -161  تماس حاصل فرمایید.

دفعات مشاهده: 216 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر