آغاز برنامه غربالگری بیماری‌های متابولیک نوزادان، باهدف شناسایی کودکان بیمار در بدو تولد و پیشگیری از بروز عوارض

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۱ |

برنامه غربالگری بیماری‌های متابولیک نوزادان، باهدف شناسایی کودکان بیمار در بدو تولد و پیشگیری از بروز عوارض آن  از یکشنبه ۶ مرداد ماه  در مرکز سهراب علی بخشی  شهرستان  شهریار  آغاز شد.
          بیماریهای هدف در این برنامه شامل ۲۲ بیماری متابولیک می باشد. بیماریهای متابولیک ارثی عمدتا ناشی از نقص ژنتیکی در تولید یا عملکرد یکی از پروتئین­های بدن   می باشند.در سال ۵۰ تا ۷۰ هزار تولد با اختلالات متابولیک ژنتیکی به دنیا می آیند .از این تعداد ۵۰ درصد آن قابل پیشگیری هستند. به زودی غربالگری بیماریهای متابولیک درکلیه مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان شهریار اجرا خواهد شد.

دفعات مشاهده: 153 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر