کسب رتبه نخست در امور دارویی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران توسط شبکه بهداشت و درمان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۳ |

شبکه بهداشت و درمان شهریار، رتبه نخست در پایش های امور دارویی حوزه ی تحت پوشش معاونت بهداشت دانشگاه را کسب کرد.                                                             .

در پایش های انجام شده اموردارویی معاونت بهداشت از شبکه ها و مراکز تابعه؛ شاخص ها، عملکرد، فعالیت های نوآورانه و کسب جوایز از شرکت های دارویی ،درآمدزایی و ارتقای وضعیت امور دارویی و همچنین وضعیت ثبت آمار در سامانه سیب ارزیابی  شد.                                                                                          .
از بین پنج شبکه و دو مرکز تحت پوشش معاونت بهداشت، شبکه بهداشت و درمان شهریار با کسب بالاترین امتیاز، رتبه برتر را به خود اختصاص
داد.
معاونت بهداشت دانشگاه این افتخار را به دکتر محمد هادی ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار و دکتر لیلا دهستانی مسئول امور دارویی این شبکه تبریک گفته و آرزوی موفقیت و بهروزی درتمامی مراحل زندگی را دارد.

دفعات مشاهده: 144 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر