• جشن روز کودک در مهد کودک نوگلان
  • جشن روز کودک در دبستان  آرمان

برگزاری جشن سلامتی در باشگاه مثبت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۳ |

همزمان با فرارسیدن روز جهانی ایدز جشن سلامتی و دورهمی اعضای باشگاه مثبت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار روز دو شنبه 12 آذر 97برگزار شد.
در این مراسم دکتر سخاوتی معاون بهداشتی ، حسن دوست کارشناس مسئول پیشگیری و مبارزه با بیماری ها و پور محرم کارشناس بیماری ایدز  شبکه بهداشت و درمان شهریار  با اعضای  باشگاه مثبت دیدار و گفتگو کردند و شرکت کنندگان این مراسم نسبت به بیان مسائل و چالش های خود اقدام نمودند.
موفقیت در درمان بیماری، معرفی مرکز مشاوره به سایر افراد جامعه، تلاش در جهت کاهش انگ و تبعیض به علت بیماری ایدز، کمک به اشتغال بیماران ایدز، کمک به اشتغال بیماران، پیگیری درمان غیر مرتبط با بیماری اچ. آی. وی از محورهای اصلی مورد بحث در این برنامه بود.
در این جشن کودکان عضو باشگاه با شرکت در مسابقه سلامت به رقابت پرداختند و این برنامه با اهداء شاخه های گل به کارشناسان مرکز بهداشت و بریدن کیک سلامتی به پایان رسید.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 310 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر