دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • فرآیندهای گردش کار
  • آیین نامه ها و دستور العمل ها
  • رسانه های آموزشی
  • مراکز ارائه خدمات
  • خدمات الکترونیکی



دستورالعمل كشور ي " شروع تغذيه با شير مادردرساعت اول زندگي "
1000 روز طلایی؛ مهر مادر، شیر مادر
اندیکاسیون های توبکتومی



شیر مدرسه


دسترسی سریع کارکنان

بنرهای آموزشی و اطلاع رسانی

دسترسی سریع به بیرون

شرح وظایف

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۴ | 

-بازدید جهت صدور مجوزهای بهداشتی شامل پروانه های تاسیس، بهره برداری، مسئول فنی، ساخت و بستـــه بندی و نیز کد نظارت بهداشتی جهت کلیه موسسات مشمول قانون نظارت برمواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سطح  شهرستان   
-کنترل و بهبود شرایط تولید فرآورده های غذایی آشامیدنی آرایشی وبهداشتی و جلوگیری از عرضه مواد غیر قابل مصرف
-کنترل و بهبود شرایط نگهداری مواد غذایی و بهداشتی
-کنترل و بهبود شرایط تولید ظروف یکبار مصرف و مواد بسته بندی
-ابلاغ قوانین و ضوابط فنی و بهداشتی به متقاضیان تاسیس واحدهای تولیدی
-نظارت براجرای ماده11 قانون موادخوردنی آشامیدنی آرایشی وبهداشتی توسط تولیدکنندگان برروی برچسب محصولات، درج شماره پروانه ساخت تاریخ تولید و انقضا مصرف و کنترل نظارت بر اقلام وارداتی مواد اولیه غذایی و بهداشتی
-برخورد قانونی با افراد و واحدهای متخلف در امر تولید مواد غذایی و بهداشتی و همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در هنگام بروز تخلفات احتمالی
-رسیدگی به شکایات واصله از موادغذایی و بهداشتی تولید شهرستان و پیگیری شکایات واصله از موادتولیدی خارج از حوزه تحت پوشش از طریق مراجع ذیصلاح
-همکاری و مشارکت با ادارات و سایر سازمانها در زمینه اجرای طرح های مرتبط با  مواد غذایی آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
-هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق با قوانین HACCP-GMP-GHP و همکاری های لازم در زمینه اخذ گواهینامه های فوق

دفعات مشاهده: 39 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر