دانشگاه علوم پزشکی ایران
Iran University of Medical Sciences
  • فرآیندهای گردش کار
  • آیین نامه ها و دستور العمل ها
  • رسانه های آموزشی
  • مراکز ارائه خدمات
  • خدمات الکترونیکی



دستورالعمل كشور ي " شروع تغذيه با شير مادردرساعت اول زندگي "
1000 روز طلایی؛ مهر مادر، شیر مادر
اندیکاسیون های توبکتومی



شیر مدرسه


کرونا ویروس
دسترسی سریع کارکنان

دسترسی سریع به بیرون

کارگاه غیر مجاز تولید آلوچه و لواشک در فاز 2 اندیشه در شهرستان شهریار شناسایی و پلمپ شد

 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۳۰ | 

کارگاه غیر مجاز تولید آلوچه و لواشک در فاز 2 اندیشه در شهرستان شهریار شناسایی و پلمپ شد                 .
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار؛ این کارگاه غیر مجاز توسط کلانتری فاز 2 اندیشه شناسایی و گزارش  شد. در این زمینه کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان با اخذ حکم قضایی از دادگستری و با حضور عوامل کلانتری با حضور در محل کارگاه، نسبت به توقیف و معدوم سازی  100 کیلوگرم آلوچه، نمک و رنگ غیر مجاز  و همچنین پلمب واحد تولید کننده و تجهیزات مربوطه اقدام نمودند. بدیهی است این کارگاه در شرایط کاملا غیر بهداشتی و بدون اخذ مجوزهای لازم فعالیت می نمود.پرونده این کارگاه غیرمجاز جهت اقدام قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
دکتر محمدهادی ناصح، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار در این خصوص تصریح نمود برچسب مشخصات مواد غذایی، آشامیدنی و خوراکی یکی از موارد بسیار مهمی است که باید در خرید مواد غذایی و آشامیدنی مورد توجه قرار گیرد وی به شهروندان توصیه نمود از خرید مواد غذایی فله ای و بدون مشخصات و بسته بندی خودداری نمایید و در زمان خرید به تاریخ تولید و انقضا دقت نمایند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار از  شهروندان درخواست نمود در صورت مواجهه با هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق سامانه 190 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا سامانه شبانه روزی رسیدگی به شکایات شبکه بهداشت و درمان با شماره تماس 65221216 گزارش نمایند.



CAPTCHA

مطالب مشابه


دفعات مشاهده: 523 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر