کرونا ویروس

کارگاه غیر مجاز تولید زولبیا و بامیه در شهرستان شناسایی و پلمپ شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۳۰ |

کارگاه غیر مجاز تولید زولبیا و بامیه در شهرستان شناسایی و پلمپ شد                        .
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار، این کارگاه غیر مجاز  پیرو  گزارش مردمی مبنی برتولید زولبیا و بامیه بصورت غیر مجاز در سعیدآباد شهریار شناسایی شد. .  .                                      .....
کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان با حضور در محل این کارگاه نسبت به توقیف و امحاء 210 کیلوگرم روغن فاسد، رنگ غیرمجاز و زولبیا و بامیه تولیده شده  و همچنین پلمب واحد مربوطه اقدام نمودند.
پرونده متصدی این کارگاه غیرمجاز که در شرایط کاملا غیربهداشتی و بدون اخذ مجوزهای مربوطه نسبت به تولید زولبیا و بامیه اقدام نموده بود، به مراجع قضایی ارجاع شد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 582 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر