کرونا ویروس

تقدیر فرماندارشهریار از مجاهدت دانشگاه علوم پزشکی ایران در مقابله با کرونا

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۹/۲/۳۱ |

تقدیر فرماندارشهریار از مجاهدت دانشگاه علوم پزشکی ایران در مقابله با کرونا
فرماندار شهرستان شهریار در جلسه هماهنگی پروژه احداث بیمارستان امام خمینی (ره) از مجاهدت کادر دانشگاه علوم پزشکی ایران در مقابله با ویروس کرونا تقدیر کرد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت شهریار: این جلسه با حضور دکتر کوهپایه زاده رییس دانشگاه، دکتر توکلی معاون درمان، مهندس خیاط ؛مدیر دفتر فنی دانشگاه، دکتر ناصح ؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار ،مهندس طاهری؛ فرماندار شهرستان، مهندس حسین حق وردی؛  نماینده جدید شهریار در مجلس شورای اسلامی، اعضاء و معتمدین احداث بیمارستان،  مهندس خادم و مهندس نمکی؛  پیمانکار پروژه احداث بیمارستان( شرکت وزان) مورخ 30 اردیبهشت ماه  در سالن جلسات فرمانداری شهریار برگزار شد.

فرماندار شهریار از مجاهدت های کادر بهداشت و درمان کشوربویژه دانشگاه علوم پزشکی ایران در مقابله با ویروس کرونا، قدردانی کرد.
همچنین ایشان ضمن تقدیر از زحمات رئیس دانشگاه جهت پیگیری و  استمرار تکمیل پروژه بیمارستان امام خمینی(ره)، خواستار اتمام آن  در سال 1399 شد.
سپس رئیس دانشگاه توضیحاتی درمورد روند اجرایی پروژه ارائه کرد
دکتر کوهپایه زاده بر اتمام هر چه سریعتر پروژه تاکید کرد و افزود: تمهیداتی برای تامین نیروی انسانی و تجهیز بیمارستان اندیشیده شده است.
در ادامه جلسه ، مهندس خیاط، مهندس خادم و مهندس نمکی نیز در خصوص وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه و اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل بیمارستان توضیح دادند
همچنین مهندس حق وردی و عرفان منش به عنوان نماینده معتمدین احداث بیمارستان ضمن اعلام آمادگی برای همکاری مطالبی را بیان کردند.
در این جلسه  مقرر شد پیگیری و رایزنی لازم برای تأمین اعتبارات مورد نیاز توسط مسئولین دانشگاه علوم پزشکی ایران، فرمانداری و نماینده مجلس و خیرین انجام شود
همچنین با هماهنگی فرمانداری و دانشگاه مقرر شد تفاهم نامه ای برای تکمیل پلی کلینیک تخصصی بیمارستان واز طریق منابع مالی خیرین تنظیم شود.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 581 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر