کرونا ویروس

مراکز تجمیعی واکسیناسیون کووید ۱۹ در شهرستان شهریار

| تاریخ ارسال: 1400/6/9 |

آدرس مراکز واکسیناسیون کووید ۱۹:

۱ مرکز تجمیعی واکسیناسیون خانه فرهنگ و هنر شهریار
شهریار- میدان حافظ- مقابل امام زاده هادی- ابتدای خیابان وحدت اسلامی خانه فرهنگ و هنر( ۹ صبح الی ۱۳ )
۲-مرکز واکسیناسیون تجمیعی وایین
شهریار - وایین- بلوار امام خمینی(ره)-کوچه بعثت ۶ سالن ورزشی شهدای وایین  ( ۹ صبح الی ۱۳ )
۳-مرکز واکسیناسیون تجمیعی ایثار
فاز۳ اندیشه،خیابان ولی عصر(عج)، مقابل قنادی قصرملکه ( ۹ صبح الی ۱۳)
۴-مرکز تجمیعی واکسیناسیون وحیدیه
وحیدیه- تقاطع ۹دی- خیابان فرهنگ سرا- فرهنگ سرای کوثر- سالن همایش خلیج فارس (۹ صبح الی ۱۳)
۵-مرکز تجمیعی واکسیناسیون خادم آباد
خیابان ولیعصر،خیابان ۴ غربی - سالن ورزشی شهدای خادم آباد (۹ صبح الی ۱۳)
۶-مرکز تجمیعی واکسیناسیون فردوسیه
فردوسیه-خیابان امام خمینی(ره)- مقابل خدمات شهری شهرداری، خیابان درمانگاه- سالن ورزشی شهرداری فردوسیه ( ۹ صبح الی ۱۳)
۷- مرکز تجمیعی واکسیناسیون امیریه
 ابتدای امیریه - فرهنگسرای الغدیر ( ۹ صبح الی ۱۳)
۸-مرکز واکسیناسیون تجمیعی شاهدشهر
شاهدشهر- میدان شهدا- خیابان دکتر حسابی- سالن ورزشی شهید باکری ( ۹ صبح الی ۱۳)

* لازم به ذکر است  فقط مرکز واکسیناسیون تجمیعی ایثار(فاز۳ اندیشه،خیابان ولی عصر(عج)، مقابل قنادی قصرملکه )روز جمعه ساعت ۹صبح تا ۱۳ فعال است .

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهریار

از  شهروندان محترم شهرستان شهریار درخواست می شود با رعایت نکات زیر ما را در اجرای بهتر برنامه واکسیناسیون همگانی کووید ۱۹ یاری نمایند.

• واکسیناسیون کووید ۱۹ درمحل های تعیین شده زیر برای گروه سنی تعیین شده توسط وزارت بهداشت انجام می شود.
  • شهروندان محترمی که در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای سلامت شبکه بهداشت ودرمان، پرونده سلامت ندارند می توانند به منظور دریافت نوبت در سامانه  salamat.gov.ir   ثبت‌نام نمایند.
  • پس از ثبت نام در سامانه مذکور، زمان و محل واکسیناسیون پیامک می شود.
  • به منظور پیشگیری از ازدحام قبل از دریافت پیامک تعیین نوبت، از مراجعه به مراکز واکسیناسیون اکیداً خودداری فرمایید.
  • هنگام مراجعه جهت واکسن حتما کارت ملی خود را همراه داشته باشید.
  • زمان و مکان مراجعه شهروندان، بر اساس گروه های سنی تعیین شده توسط وزارت بهداشت از طریق رسانه ملی اطلاع رسانی خواهد شد

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 1491 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر