تداوم نظارتهای بهداشتی در شهریار؛ معدومسازی مواد غذایی فاسد در بازدید مشترک از واحدهای صنفی
363550.mp3
تداوم نظارتهای بهداشتی در شهریار؛ معدومسازی مواد غذایی فاسد در بازدید مشترک از واحدهای صنفی
در این بازدیدهای مشترک که از مجموع 12 واحد صنفی تحت پوشش اتحادیه تالار و رستوران در سطح شهرستان انجام شد، رعایت ضوابط و مقررات بهداشت محیط، نحوه نگهداری و آمادهسازی مواد غذایی، همچنین وضعیت بهداشتی اماکن و تجهیزات مورد ارزیابی قرار گرفت.
در جریان این گشتهای نظارتی، در مجموع ۶ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف شناسایی و با رضایت متصدیان واحدها و نظارت کارشناسان بهداشت محیط معدومسازی شد.
هدف از اجرای این برنامهها، پیشگیری از عرضه هرگونه مواد غذایی ناسالم، ارتقای مسئولیتپذیری اصناف در قبال سلامت جامعه و جلب مشارکت همگانی در رعایت اصول بهداشتی عنوان شده است.
شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار از شهروندان محترم درخواست مینماید در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را از طریق شماره ۱۹۰ سامانه پاسخگویی و رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت گزارش دهند.
:
کامنت