شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1405/05/09 - 15:09
  • - تعداد بازدید: 30
  • - تعداد بازدید کنندگان: 28
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری دوره آموزشی هپاتیت B و C در بیمارستان نور شهریار؛ تأکید بر درمان رایگان هپاتیت سی در مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری

به مناسبت فرا رسیدن ۶ مرداد (۲۸ جولای) روز جهانی هپاتیت، دوره آموزشی جامع آشنایی با راه‌های پیشگیری، مراقبت و درمان هپاتیت‌های ویروسی B و C ویژه پرسنل درمانی و اداری بیمارستان نور شهریار برگزار شد.

374706.mp3 برگزاری دوره آموزشی هپاتیت B و C در بیمارستان نور شهریار؛ تأکید بر درمان رایگان هپاتیت سی در مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری

مهدی منصوری، سرپرست واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای شبکه در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی با اشاره به اهمیت ارتقای دانش کادر درمان در مواجهه با بیماری‌های واگیر اظهار داشت: «بیمارستان‌ها به عنوان خط مقدم ارائه خدمات سلامت، همواره در معرض چالش‌های ناشی از بیماری‌های واگیر از جمله هپاتیت‌های ویروسی هستند. هدف از برگزاری این دوره، بازآموزی پروتکل‌های پیشگیری استاندار، مدیریت مواجهه‌های شغلی (Needle Stick) و تأکید بر تکمیل زنجیره واکسیناسیون هپاتیت B در میان کارکنان است.»

 

وی در ادامه افزود: «شناخت دقیق راه‌های انتقال از طریق خون و ترشحات آلوده و رعایت دقیق احتیاطات فراگیر در محیط بیمارستان، نه تنها سلامت پرسنل را تضمین می‌کند، بلکه زنجیره انتقال بیماری به مراجعین و خانواده‌ها را نیز قطع خواهد کرد.»

 

در ادامه این گفتگو، شعبانی؛ کارشناس برنامه مربوطه، با تشریح خدمات حمایتی شبکه بهداشت برای بیماران مبتلا به هپاتیت خاطرنشان کرد: «یکی از دستاوردهای مهم نظام سلامت، راه‌اندازی مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری است که خدماتی کاملاً محرمانه و تخصصی را به عموم شهروندان ارائه می‌دهند.»

 

وی با تأکید بر امکان درمان قطعی هپاتیت C تصریح کرد: «باید این مژده را به همکاران و شهروندان عزیز بدهیم که در حال حاضر درمان هپاتیت سی در مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری به صورت کاملاً رایگان انجام می‌شود. تشخیص زودهنگام از طریق غربالگری و ارجاع به‌موقع بیماران به این مراکز، می‌تواند از بروز عوارض جبران‌ناپذیری همچون سیروز و سرطان کبد جلوگیری کند.»

 

گفتنی است در این کارگاه آموزشی، ضمن توزیع محتوای آموزشی، به سؤالات پرسنل در خصوص شیوه‌های نوین درمان و نحوه ارجاع بیماران مشکوک به مراکز تخصصی پاسخ داده شد.

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار شبکه,آرشيو اخبار
  • کد خبر : 374706
:
کلیدواژه ها
لیلا ابوالفتحی
خبرنگار

لیلا ابوالفتحی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings