شرح وظایف واحد نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی
- پاسخ استعلام سازمان صنعت ،معدن و تجارت و سازمان جهاد کشاورزی در مرحله تاسیس کارخانه
- بررسی و اعلام نظر در خصوص صدور پروانه های تأسیس، بهره برداری و ساخت کارخانه ها و کارگاه های تولیدی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی
- صدور ، تمدید و اصلاح پروانه بهداشتی ساخت استفاده از ظرفیت خالی]
- بررسی اسناد و مدارک صدور و تمدید پروانه های ساخت واحدهای تولیدی
- پیگیری دستورالعمل ها و ضوابط اداره کل نظارت و ارزیابی فرآوردهای خوراکی و آشامیدنی شامل طرح عملیاتی کاهش نمک ، قند ، روغن و تراریختگی و ...
- بازرسی از واحدهای تولیدی در مراحل مختلف تولید و ارائه نظرات کارشناسی در جهت اصلاح موارد بهداشتی و کیفیت تولیدات
- ایجاد هماهنگی درون بخشی و برون بخشی در راستای حل معضلات مرتبط با بهداشت و ایمنی مواد غذایی.
- بازرسی و جلوگیری از فعالیت متخلفین خصوص فرآورد ههای خوراکی و آشامیدنی
- بررسی، کنترل و نظارت و بهبود شرایط تولید فرآورد ههای خوراکی و آشامیدنی و نمونه های اخذشده و جلوگیری از عرضه مواد غیرقابل مصرف
- تهیه و تنظیم پرونده های تخلفات واحدهای تولیدی جهت طرح در کمیسیون و ارائه به مراجع قضایی
- همکاری با مراجع قضایی و انتظامی در برخورد با تخلفات احتمالی در تولید و قاچاق فرآورد ههای خوراکی و آشامیدنی
- تکمیل کاربرگ ارزیابی برنامههای پیشنیازی (PRPs ) و درجه بندی واحدهای تولید مواد غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بر اساس آن
- نمونه برداری و بررسی باقیمانده سموم و آفات کشاورزی جهت ارسال نتایج به اداره کل نظارت و ارزیابی فرآردههای غذایی و آشامیدنی به منظور سیاست گزاری کلان کشوری
- تکمیل کاربرگ ارزیابی برنامههای پیشنیازی (PRPs ) و درجه بندی واحدهای تولید مواد غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی بر اساس آن
- بررسی محصولات تراریخته و درج عبارت تراریخته بر روی محصولات مشمول
- بررسی فرمولاسیون و تایید سه برگی محصولات درخواستی جهت تولید