شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1403/06/21 - 09:25
  • - تعداد بازدید: 104
  • - تعداد بازدید کنندگان: 99
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛

اجرای گشت مشترک و نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در خصوص فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ)

به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ اجرای گشت مشترک و نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در خصوص فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ)

337880.mp3 اجرای گشت مشترک و نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در خصوص فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ)

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ برنامه گشت های مشترک در راستای تشدید نظارت در زمینه رعایت دستورالعمل های بهداشتی درحوزه  فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ) به ویژه در فروشگاههای زنجیره ای، برنامه ریزی و اجرا شد.

کارشناسان بهداشت محیط شبکه از تاریخ 8 لغایت 15 شهریور ماه در ساعات اداری و غیر اداری، در قالب تیم های نظارتی متشکل از نمایندگان اداره تعزیرات حکومتی، شبکه دامپزشکی و اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی، نسبت به بازدید و پایش با تمرکز فروشگاه ها بزرگ و مراکز عرضه گوشت و  مرغ شهرستان؛ اقدام نمودند. 

در این برنامه مشترک از 45 مورد بازدید از فروشگاهها و مراکز عرضه گوشت و مرغ، ۱۱۵ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف(گوشت و مرغ  سنگ نمک و رنگ غذا و...)، معدوم شد. ۴۱۷ لیتر آب غوره و سرکه سیب فاقد مشخصات، توقیف شد.

۱۱ واحد صنفی دارای تخلف جهت اجرای مراحل قانونی به مراجع قضایی ذی صلاح معرفی شدند و  یک واحد متخلف پلمب شد.

 

 

 
  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار شبکه,آرشيو اخبار
  • کد خبر : 337880
:
کلیدواژه ها
روابط عمومی شهریار
خبرنگار

روابط عمومی شهریار

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings