شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1403/08/17 - 10:08
  • - تعداد بازدید: 33
  • - تعداد بازدید کنندگان: 30
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛

برگزاری بازدید مشترک از از پایگاه های تغذیه سالم مدارس شهریار توسط شبکه بهداشت و درمان و اداره آموزش و پرورش شهرستان شهریار

به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ بازدید مشترک از از پایگاه های تغذیه سالم مدارس شهریار توسط شبکه بهداشت و درمان و اداره آموزش و پرورش شهرستان شهریار

340651.mp3 برگزاری بازدید مشترک از از پایگاه های تغذیه سالم مدارس شهریار توسط شبکه بهداشت و درمان و اداره آموزش و پرورش شهرستان شهریار

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار با همراهی نمایندگان اداره آموزش و پرورش شهرستان، از پایگاه های تغذیه سالم مدارس شهریار، بازدید به عمل آوردند.

بازدید مشترک کارشناس مسئول درمان اداره آموزش و پرورش؛ کارشناس مسئول واحدهای؛ بهبود تغذیه، سلامت نوجوان و جوان و مدارس و کارشناس واحد بهداشت محیط شبکه از پایگاه تغذیه سالم در مدارس صدرا زاده و پیامبر اعظم (ص)  انجام شد. این برنامه در راستای نظارت بر حسن اجرای آیین‌نامه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت جسمی، روانی و اجتماعی دانش‌آموزان در زمینه ارائه مواد غذایی مجاز در پایگاه های تغذیه و عدم عرضه مواد غذایی کم ارزش تغذیه‌ای، در مدارس صورت گرفت.

در این بازدید ضمن ارائه آموزش درخصوص اهمیت تهیه و توزیع مواد خوراکی و غذایی سالم برای دانش آموزان؛ رعایت مفاد دستورالعمل بهداشت و پایگاه تغذیه سالم و توجه ویژه به توزیع مواد غذایی سالم و مجاز به عنوان میان وعده برای تامین بخشی از مواد مورد نیاز بدن و جلوگیری از عرضه مواد غذایی کم ارزش به متصدیان تأکید شد.

ارائه اقلام مجاز و  مواد غذایی با ارزش تغذیه ای بالا به صورت بسته بندی و دارای مجوزهای بهداشتی و عدم ارائه غذاهای فله و بدون بسته بندی از مفاد دستورالعمل بهداشت و پایگاه تغذیه سالم می باشد.
اقلام مجاز شامل : انواع خشکبار، خرما، انواع مغز دانه ها، شیر و فرآورده های آن، میوه، لقمه سالم و ..... می باشد.
 پایگاه بهداشت و تغذیه سالم:
به مکانی اطالق می شود که تهیه و یا عرضه و فروش مواد خوردنی و آشامیدنی آماده مصرف به صورت سرد و گرم و همچنین ارائه خدمات فوق برنامه از جمله آموزش های سلامت محور، مشاوره تغذیه ای، تأمین اقلام بهداشتی ضروری و مرتبط در آن انجام می گیرد.
 میان وعده:
یک وعده غذایی است که در فواصل بین غذاهای اصلی مصرف می گردد. با مصرف این میان وعده بخشی از انرژی، پروتئین و مواد مغذی مورد نیاز روزانه دانش آموزان تامین می شود. -3-2تغذیه سالم تغذیهای که تمام نیازهای بدن را تأمین میکند و سالم، کافی، متنوع و متعادل میباشد. -4-2مواد غذایی سالم غذای سالم یا ایمن، غذایی است که از مواد اولیه سالم و ایمن تهیه شده و عاری از مواد زیان بخش و مضر می باشد.
 مواد غذایی فاسد و یا غیر قابل مصرف:
مواد غذایی است که رنگ، بو، مزه وقوام آن تغییر کرده و یا تاریخ مصرف آن منقضی شده و یا در شرایط نامطلوب نگهداری شده باشد.  نشانگرهای رنگی تغذیه ای برچسب تغذیهای است که دارای 3 رنگ سبز، زرد و قرمز است و میزان قند، نمک، چربی، اسید چرب ترانس و کالری محصول را نشان می دهد. رنگ سبز به معنی مقادیر کم و رنگ قرمز به معنی مقادیر زیاد قند، نمک، چربی و رنگ زرد به معنای مقادیر متوسط در آن محصول غذایی است.
  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار شبکه,آرشيو اخبار
  • کد خبر : 340651
:
کلیدواژه ها
روابط عمومی شهریار
خبرنگار

روابط عمومی شهریار

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings