شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1405/04/07 - 22:28
  • - تعداد بازدید: 40
  • - تعداد بازدید کنندگان: 32
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

طنین توسل به حضرت ام‌البنین (س) در محفل معنوی شبکه بهداشت و درمان شهریار

در راستای تقویت پیوندهای معنوی و ارتقای تاب‌آوری روانی کارکنان، محفل توسل و ذکر فضائل حضرت ام‌البنین (س) تحت عنوان «شنبه‌های ام‌البنینی»، با حضور پرشور همکاران در لابی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار برگزار شد.

372852.mp3 طنین توسل به حضرت ام‌البنین (س) در محفل معنوی شبکه بهداشت و درمان شهریار

 به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار، فضای لابی این شبکه، میزبان محفل نورانی توسل به ساحت مقدس حضرت ام‌البنین (س) بود. این برنامه که با هدف تداومِ جریانِ معنوی «شنبه‌های ام‌البنینی» و بهره‌مندی از فیوضات توسل به خاندان عصمت و طهارت (ع) برگزار شد، فرصتی مغتنم برای تجدید روحیه و تقویت انگیزه‌های معنوی خادمین نظام سلامت فراهم آورد.

در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولین و کارکنان در محل لابی ساختمان شبکه برگزار شد، در این مراسم با قرائت اشعار و مرثیه‌سرایی در سوگ مادرِ سقای دشت کربلا،  پرداختند.

برگزاری اینگونه محافل در فضای عمومی شبکه، با هدف ترویج فرهنگ ایثار و ایجاد فضایی آرام‌بخش برای همکارانی صورت می‌گیرد که در صف اول خدمت‌رسانی به مردم قرار دارند. تقویت باورهای دینی و توسل به اهل‌بیت (ع)، علاوه بر ایجاد آرامش روانی، نقش مؤثری در افزایش تاب‌آوری کارکنان در برابر فشارهای کاری و ارتقای سطح سلامت معنوی در محیط اداری ایفا می‌کند.

شرکت‌کنندگان در این مراسم، ضمن ادای احترام به مقام والای حضرت ام‌البنین (س) به عنوان الگوی صبر و ایثار، برای سربلندی تمامی خدمتگزاران نظام سلامت و شفای عاجل بیماران دست به دعا برداشته و بر ادامه راه ایثارگران عرصه سلامت با استعانت از ائمه اطهار (ع) تأکید کردند.

این مراسم معنوی که با استقبال همکاران همراه بود، با برپایی سفره توسل و دعای خیر برای برکت در امور محوله و توفیق در خدمت صادقانه به مردم شهرستان شهریار پایان یافت.

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار شبکه,آرشيو اخبار
  • کد خبر : 372852
:
کلیدواژه ها
لیلا ابوالفتحی
خبرنگار

لیلا ابوالفتحی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings