شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1403/06/21 - 12:10
  • - تعداد بازدید: 49
  • - تعداد بازدید کنندگان: 44
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

گشت مشترک در راستای نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در خصوص فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ)

337898.mp3 گشت مشترک در راستای نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در خصوص فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ)

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ برنامه گشت های مشترک در راستای تشدید نظارت در زمینه رعایت دستورالعمل های بهداشتی درحوزه  فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ) به ویژه در فروشگاههای بزرگ، برنامه ریزی و اجرا شد.

کارشناسان بهداشت محیط شبکه از تاریخ 17 لغایت 21 شهریور ماه در ساعات اداری و غیر اداری، در قالب تیم های نظارتی متشکل از نمایندگان اداره تعزیرات حکومتی، شبکه دامپزشکی و اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی، نسبت به بازدید و پایش با تمرکز فروشگاه ها بزرگ و مراکز عرضه گوشت و  مرغ شهرستان؛ اقدام نمودند. 

در این برنامه مشترک در ۳۹ بازدید از فروشگاهها و مراکز عرضه گوشت و مرغ، ۳۵  کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف(گوشت و مرغ، رنگ غذا و...)، معدوم شد. ۴۷۴  لیتر دوغ تاریخ گذشته و لاشه گوشت فاقد مشخصات، توقیف شد.

۸ واحد صنفی دارای تخلف جهت اجرای مراحل قانونی به مراجع قضایی ذی صلاح معرفی شدند و  یک کبابی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشت، پلمب شد.

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار شبکه,آرشيو اخبار
  • کد خبر : 337898
:
کلیدواژه ها
روابط عمومی شهریار
خبرنگار

روابط عمومی شهریار

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings