گروه بهبود تغذیه جامعه با هدف تأمین امنیت غذایی و بهره مندی عادلانه آحاد مردم تحت پوشش برای گروههای هدف (نوزادان، کودکان، جوانان و نوجوانان، میانسالان، سالمندان، مادران باردار) از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی ارائه خدمت می کند. اقدام در راستای اجرای سیاست های بالا دستی ابلاغ شده، دیده بانی و بررسی شاخصهای تغذیه ای و اجرای مداخلات در جهت بهبود شاخصهای تغذیه ای با پایش و ارزشیابی برنامههای جاری، برنامه ریزی، نظارت و مشارکت در آموزش و بازآموزی پرسنل و اقدام در جهت افزایش سطح سواد تغذیه ای جمعیت تحت پوشش، هماهنگی درون و برون بخشی و جلب مشارکت، نظارت بر عملکرد مراکز تابعه و انجام پژوهشهای کاربردی از اهم وظایف این گروه است.
اهداف و راهبردها
خدمات واحد بهبود تغذیه جامعه در شبکه بهداشت و درمان شهریار
در شبکه بهداشت و درمان شهریار ۱۳ کارشناس تغذیه مشغول به ارائه خدمت در ستاد شبکه و مراکز میباشند.
۱۱ کارشناس تغذیه در مراکز خدمت رسانی می نمایند و دوکارشناس در مراکز حضرت علی اصغر(ع) و شهید سهراب علی بخشی شهریار و سایر کارشناسان در مراکز ویره، نصیرآباد، صباشهر، فردوسیه، دهمویز، امیریه، شاهدشهر، سعیدآباد و فاز ۱ و ۳ اندیشه و پایگاه های تحت پوشش مستقرند.
اعم خدمات واحدبهبود تغذیه
الف-کاهش شیوع اختلالات ناشی از کمبود ریزمغذی ها(مکمل یاری)
ب- برنامه مداخله ای بین بخشی کاهش شیوع سوء تغذیه کودکان:
ج- ارتقای سطح سواد تغذیه ای عموم مردم
د-تغذیه در دوران های مختلف و بیماری های متابولیک(چاقی،دیابت و...)
ه- دستورالعمل های گروه بهبود تغذیه در مدیریت بیماری کووید-19