اولين سمينارعلمي با موضوع ايمني غذا از مزرعه تاسفره به مناسبت هفته سلامت 94 در شبکه بهداشت و درمان شهريار برگزار شد
اولين سمينارعلمي با موضوع ايمني غذا از مزرعه تاسفره به مناسبت هفته سلامت 94 در شبکه بهداشت و درمان شهريار برگزار شد
شاخصهاي بهداشتي وتامين سلامت افراد جامعه يکي از ارکان مهم پيشرفت جوامع مي باشد و استفاده از پتانسيل هاي موجود در جامعه مي توا ند به عنوان يک الگو، نهضتي عظيم دربرنامه هاي آموزش سلامت و نقش موثري را در آموزش جامعه در تمامي فرصتهايي که مي توان به آنها دسترسي پيدا کرد ايفاد نمايد. در اين راستا به همت واحد آموزش سلامت شبکه و همکاري واحد نظارت بر مواد غذائي سمينار علمي با حضور رابطين بهداشتي ادارت ، پرستاران و مراقبين مراکز توان بخشي بهزيستي ، مربيان مهد هاي کودک در اولين روز هفته سلامت در محل سالن اجتماعات شبکه بر گزار گرديد در آغاز مهندس بنائيان ( معاون بهداشتي شبکه ) در خصوص اهداف و ويژگي هاي پيام هفته سلامت مطالبي را ايراد فرمودند سپس خانم دکتر رسولي ( هيت علمي دانشگاه ايران ) در حوزه ايمني غذاو تقلبات مواد غذائي به ارائه مطلب پرداختند
LatentStyleCount="267">