شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1399/05/20 - 09:32
  • - تعداد بازدید: 1124
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1124
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

بازديد نمايندگان کميسارياي عالي سازمان ملل در امور پناهندگان از پروژه بررسي شيوع بيماري هپاتيت B و C در جمعيت اتباع کشور افغانستان در شهرستا

281888.mp3 بازديد نمايندگان کميسارياي عالي سازمان ملل در امور پناهندگان از پروژه بررسي شيوع بيماري هپاتيت B و C در جمعيت اتباع کشور افغانستان در شهرستا



بازديد نمايندگان کميسارياي عالي سازمان ملل در امور پناهندگان از پروژه بررسي شيوع بيماري هپاتيت B و C  در جمعيت اتباع کشور افغانستان در شهرستان شهريار
به گزارش روابط عمومي شبکه بهداشت ودرمان شهريار؛ اين بازديد با حضور نمايندگان کميسارياي عالي سازمان ملل در امور پناهندگان ، کارشناسان پروژه سلامت سازمان Relief International ، نماينده وزرات بهداشت در امور پناهندگان، رئيس و کارشناس اداره هپاتيت وزارت بهداشت، رئيس گروه وکارشناس پيشگيري از بيماري هاي واگير معاونت بهداشتي، مدير شبکه بهداشت و درمان شهريار ،دکتر آنيتا يزداني پزشک متخصص عفوني و فوکال پوينت بيماري هاي عفوني شهريار و کارشناس مسئول پيشگيري و مبارزه با بيماري هاي شبکه بهداشت درمان درتاريخ بيستم مردادماه برگزار شد.    
پروژه بررسي شيوع بيماري  هاي هپاتيت B و C  در جمعيت اتباع کشور افغانستان و درمان رايگان آنها به صورت پايلوت در شهرستان شهريار در حال انجام مي باشد .
در اجراي اين پروژه با اطلاع رساني به مراکز خدمات جامع سلامت و پزشکان شاغل  درمطب هاي پزشکي دربخش خصوصي ، برنامه ريزي فراخوان اتباع کشور افغانستان  به مراکز خدمات جامع سلامت منتخب انجام شده است. در اين مراکز نمونه گيري و آزمايش از افراد مشکوک به بيماري به صورت رايگان انجام مي شود و در صورت ابتلا  نيز مراحل درمان اين بيماري به صورت رايگان انجام مي شود.
از ابتداي اجراي اين پروژه تاکنون بيش از ??? مورد نمونه مورد بررسي قرار گرفته و تعداد  ?? مورد هپاتيت B و ? مورد ابتلا به هپاتيت C  شناسايي شده است.
لازم به ذکر است بيماري هپاتيت يک بيماري ويروسي است که از طريق خون و ترشحات آلوده از فردي به فرد ديگر منتقل مي شود و موجب آسيب به بافت کبد مي شود.  به منظور پيشگيري از انتقال بيماري به ساير افراد جامعه اين طرح با حمايت مالي سازمان Relief International  و نظارت وزارت بهداشت برنامه ريزي و اجرا مي شود.
نماينده کميسارياي عالي سازمان ملل در امور پناهندگان و تيم همراه ضمن قدرداني از اقدامات موثر شبکه بهداشت و درمان شهريار که به عنوان اولين مرکز مجري اين پروژه با اهميت در کشور اقدام نموده است اظهار اميدواري کردند تا ساير دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور نيز با استفاده از الگوي اجرايي شهرستان شهريار برنامه را به مرحله اجرا درآورند.
 
  • گروه اخبار : آرشيو اخبار
  • کد خبر : 281888
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings