شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1401/07/27 - 12:11
  • - تعداد بازدید: 140
  • - تعداد بازدید کنندگان: 135
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

برگزاری کمیته تخصصی پیشگیری از خودکشی و آسیب‌های اجتماعی

6646.mp3 برگزاری کمیته تخصصی پیشگیری از خودکشی و آسیب‌های اجتماعی

برگزاری کمیته تخصصی پیشگیری از خودکشی و آسیب‌های اجتماعی در شبکه بهداشت و درمان شهریار

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار، کمیته تخصصی پیشگیری از خودکشی و آسیب‌های اجتماعی روز سه شنبه 26 مهرماه 1401 در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار برگزار شد.

در این جلسه، نمایندگانی از ، فرمانداری شهرستان شهریار، شهرداری ها ، اداره ورزش و جوانان،اداره بهزیستی ، سازمان هلال‌احمر و بیمارستان‌های فعال در شهرستان حضور داشتند.

در ابتدای جلسه دکتر قدیری معاون بهداشت شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار، درباره ضمن بیان اهمیت پیشگیری از خودکشی و آسیب‌های اجتماعی در خصوص برنامه پیشگیری از خودکشی ، شناسایی عوامل خطر رفتار های خودکشی، توضیحاتی بیان  کردند و  افزودند وضعیت اجتماعی اقتصادی تحصیلی پایین  و سلامت جسمی ضعیف با رفتار‌های خودکشی مرتبط هستند. اطلاع از این عوامل خطر برای شناسایی افراد در معرض خطر در جهت برنامه‌های پیشگیری از خودکشی کمک‌کننده می باشد.  کارشناسان واحد سلامت روان گزارش تحلیلی از وضعیت موجود شهرستان درمورد آسیب‌های اجتماعی و مقایسه آن با مدت مشابه سال گذشته ارائه و  شرحی از اقدامات صورت‌گرفته در حوزه  خودکشی و آسیب‌های اجتماعی بیان شد .  

در ادامه جلسه مشکلات و چالش های موجود و انتظارات از هریک از ادارت و سازمان های شهرستان بیان  شد و هر یک اعضای کمیته به بیان نقطه‌نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

در پایان جلسه  پیشنهادها و مصوباتی برای همکاری هرچه بیشتر این سازمان‌ها به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی در سطح شهرستان مطرح  و به تصویب اعضا رسید.

 

خودکشی

خودکشی پدیده ای جهانی است که در تمام نواحی جهان، با نرخ های متفاوت، رخ می دهد. خودکشی پدیده روانی-اجتماعی پیچیده ای است که تحت تاثیر عوامل مختلفی، از جمله عوامل کلان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تا عوامل خردتر خانوادگی و بین فردی تا عوامل شخصیتی و اختلالات روان پزشکی قرار دارد

هر مرگ ناشی از خودکشی یک تراژدی است؛ خودکشی می تواند اثرات ویران کننده ای بر بازماندگان و حتی جامعه بگذارد. با وجود تحقیقات گسترده ای که درباره این پدیده و راه های پیش گیری از آن شده است، انگ پیرامون این موضوع، کمک رسانی به افراد در معرض خطر را محدود کرده است. بسیاری از افراد در معرض خطر به همین دلیل، اقدامی برای کمک گرفتن نمی کنند و متاسفانه در موارد بسیاری، خدمات نظام مند قابل ارائه ای نیز برای آنها وجود ندارد. با این حال، خودکشی پدیده ایست قابل پیش گیری

بر اساس گزارش های سازمان بهداشت جهانی، سالانه پیش از هشتصد هزار فوت ناشی از خودکشی در جهان رخ می دهد و تخمین زده می شود که موارد اقدام به خودکشی، بیست تا سی برابر این عدد است.

 ارتقاء دانش و مهارت پزشکان عمومی و روانشناسان در خصوص تشخیص به موقع افسردگی و ارزیابی خطر خودکشی یکی از اجزاء مهم برنامه های پیشگیری از خودکشی است.

  • گروه اخبار : اخبار شبکه
  • کد خبر : 6646
:
کلیدواژه ها
روابط عمومی شهریار
خبرنگار

روابط عمومی شهریار

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings