کلاس آموزشي بيماري تب خونريزي دهنده کريمه کنگو(CCHF) در شبکه بهداشت و درمان شهريار برگزار شد
در راستاي اطلاع رساني به جمعيت تحت پوشش و افزايش آگاهي پرسنل بهداشتي، کلاس آموزشي تب خونريزي دهنده کريمه کنگو در تاريخ 24 تيرماه با حضور پرسنل محيطي واحد بهداشت خانواده در ستاد شبکه بهداشت و درمان شهريار برگزار شد.
بيماري تب خونريزيدهنده کريمه کنگو(CCHF) يک بيماري حاد ويروسي خونريزي دهنده قابل انتقال از حيوان به انسان مي باشد که به صورت ناگهاني شروع شده و مي تواند منجر به مرگ در بيماران گردد. اين بيماري در دامها علائم قابل توجهي ندارد و پس از گزش کنه آلوده، ويروس کمتر از يک هفته در بدن دام باقي مي ماند. مخزن اصلي ويروس در طبيعت کنه سخت از خانواده هيالوما مي باشد، ويروس درتمام مراحل تکامل کنه در بدن کنه باقي ميماند و از طريق تخم به نسلهاي بعد منتقل مي شود. در طي سالهاي اخير بيماري تب خونريزيدهنده کريمه کنگو در استانهاي مختلف کشور مشاهده گرديده، ولي بيشترين موارد از سيستان و بلوچستان، اصفهان و گلستان گزارش شده است. در صورت شروع ناگهاني تب، سردرد، درد عضلاني و خونريزي به همراه يک يافته اپيدميولوژيک در دو هفته قبل از شروع علائم (تماس با دام يا ذبح دام، تماس با خون و ترشحات لاشه دام، گزش کنه يا دستکاري کنه، تماس با بيمار مشکوک به CCHF و مسافرت به يک منطقه روستايي) افراد مي بايست به نزديکترين مرکز بهداشتي درماني محل سکونت خود جهت بررسي هاي بيشتر مراجعه نمايند.
در راستاي اطلاع رساني به جمعيت تحت پوشش و افزايش آگاهي پرسنل بهداشتي، کلاس آموزشي تب خونريزي دهنده کريمه کنگو در تاريخ 24 تيرماه با حضور پرسنل محيطي واحد بهداشت خانواده در ستاد شبکه بهداشت و درمان شهريار برگزار شد. در اين جلسه خانم حسن دوست، کارشناس بيماريهاي قابل انتقال بين انسان و حيوان شبکه در خصوص اهميت بيماري، راه هاي انتقال، روش برخورد با فرد مشکوک، نحوه نمونه گيري و ارسال آن به انستيتو پاستور ايران و ... مطالب مهمي را در اختيار کارشناسان قرار دادند.
LatentStyleCount="267">