شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1403/06/15 - 09:27
  • - تعداد بازدید: 42
  • - تعداد بازدید کنندگان: 37
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛

اجرای گشت مشترک در راستای نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در خصوص فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ)

به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ اجرای گشت مشترک در راستای نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در خصوص فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ)

337653.mp3 اجرای گشت مشترک در راستای نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در خصوص فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ)

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ برنامه گشت های مشترک در راستای تشدید نظارت در زمینه رعایت دستورالعمل های بهداشتی درحوزه  فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ) به ویژه در فروشگاههای زنجیره ای، برنامه ریزی و اجرا شد.

کارشناسان بهداشت محیط شبکه از تاریخ 29 مرداد لغایت 10 شهریور ماه در ساعات اداری و غیر اداری ، در قالب تیم های نظارتی متشکل از نمایندگان فرمانداری، اداره تعزیرات حکومتی، شبکه دامپزشکی و اتاق اصناف،نسبت به بازدید و پایش با تمرکز فروشگاه ها زنجیره ای و مراکز عرضه گوشت و  مرغ شهرستان؛ اقدام نمودند. 

در این برنامه مشترک با انجام 14 مورد گشت  و در 74 مورد بازدید از فروشگاهها و مراکز عرضه گوشت و مرغ، 212.5 کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف(گوشت و مرغ طعم دار. فراوردهای لبنی . ژله و ..)، معدوم شد. 300 لیتر آب غوره و سرکه سیب فاقد مشخصات، توقیف شد.

  15 واحد صنفی دارای تخلف جهت اجرای مراحل قانونی به مراجع قضایی ذی صلاح معرفی شدند و  یک واحد متخلف پلمب شد.

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار شبکه,آرشيو اخبار
  • کد خبر : 337653
:
کلیدواژه ها
روابط عمومی شهریار
خبرنگار

روابط عمومی شهریار

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings