به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛
اجرای گشت مشترک در راستای نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در خصوص فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ)
به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ اجرای گشت مشترک در راستای نظارت بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در خصوص فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ)
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ برنامه گشت های مشترک در راستای تشدید نظارت در زمینه رعایت دستورالعمل های بهداشتی درحوزه فرآورده های دامی (سلامت گوشت قرمز و مرغ) به ویژه در فروشگاههای زنجیره ای، برنامه ریزی و اجرا شد.
کارشناسان بهداشت محیط شبکه از تاریخ 29 مرداد لغایت 10 شهریور ماه در ساعات اداری و غیر اداری ، در قالب تیم های نظارتی متشکل از نمایندگان فرمانداری، اداره تعزیرات حکومتی، شبکه دامپزشکی و اتاق اصناف،نسبت به بازدید و پایش با تمرکز فروشگاه ها زنجیره ای و مراکز عرضه گوشت و مرغ شهرستان؛ اقدام نمودند.
در این برنامه مشترک با انجام 14 مورد گشت و در 74 مورد بازدید از فروشگاهها و مراکز عرضه گوشت و مرغ، 212.5 کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف(گوشت و مرغ طعم دار. فراوردهای لبنی . ژله و ..)، معدوم شد. 300 لیتر آب غوره و سرکه سیب فاقد مشخصات، توقیف شد.
15 واحد صنفی دارای تخلف جهت اجرای مراحل قانونی به مراجع قضایی ذی صلاح معرفی شدند و یک واحد متخلف پلمب شد.
کامنت