برگزاری کمیته داخلی برنامه ریزی روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی
برگزاری کمیته داخلی برنامه ریزی روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی
سرپرستان واحد های ستادی شبکه بهداشت و درمان شهریار، در کمیته برنامه ریزی روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی حاضر شدند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار، به مناسبت سوم مرداد ماه (25 جولای) ، روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی، کمیته برنامه ریزی روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی در روز شنبه 31 تیر 1402 با حضور سرپرستان واحد های ستادی مرکز بهداشت شهریار، در دفتر معاونت بهداشتی برگزار شد .
در ابتدای جلسه دکتر بهجت سرپرست واحد گسترش شبکه با اشاره به اهمیت پیشگیری از غرق شدگی و تعداد بالای این موارد در سطح جهانی و ایران، به مخاطرات موجود در شهرستان شهریار اشاره کردند . . در سطح جهانی، بیشترین میزان غرق شدگی در بین کودکان 1 تا 4 ساله و پس از آن کودکان 5 تا 9 ساله رخ می دهد.
پس از ایشان خانم جاهد کارشناس برنامه پیشگیری از سوانح و حوادث و بلایا ضمن بیان اهمیت آموزش پیشگیری از غرق شدگی و اهمیت افزایش آگاهی در پیشگیری از آن، به تعدای از توصیه ها و آموزش های ضروری اشاره کردند . در ادامه حاضرین در جلسه نکات مد نظر خود را ارائه و انتظارات از هریک از واحد ها مصوب و ابلاغ شد.
تلفات انسانی، اجتماعی و اقتصادی غرق شدگی به طور غیرقابل تحملی زیاد و کاملا قابل پیشگیری است .
در سال 2023، هفتادو ششمین مجمع جهانی بهداشت اولین قطعنامه خود را در مورد پیشگیری از غرق شدگی تصویب کرد. این قطعنامه دعوت مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای سازمان بهداشت جهانی را برای هماهنگی اقدامات درون سیستم سازمان ملل متحد در زمینه پیشگیری از غرق شدگی و تسهیل برگزاری روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی در 25 جولای هر سال می پذیرد.
به مناسبت روز جهانی پیشگیری از غرق شدگی امسال، WHO به تمرکز خود بر افزایش آگاهی در مورد غرق شدن به عنوان یک موضوع بهداشت عمومی ادامه خواهد داد و به مردم یادآوری می کند که:
هر کسی ممکن است غرق شود، اما هیچ کس نباید غرق شود.
کامنت