به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛
از دکتر خرمی پور پزشک پیشکسوت شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهریار، به منظور بزرگداشت هفته سالمند، تقدیر و تشکر به عمل آمد
به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ از دکتر خرمی پور پزشک پیشکسوت شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهریار، به منظور بزرگداشت هفته سالمند، تقدیر و تشکر به عمل آمد.
تقدیر شبکه بهداشت ودرمان شهریار از دکتر خرمی پور پزشک پیشکسوت شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهریار
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار، در راستای بزرگداشت هفته سالمند، آقای دکتر خرمی پور؛ پزشک پیشکسوت شاغل در شبکه بهداشت و درمان شهریار، مورد تقدیر قرار گرفت.
خانم قیدر؛ کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت شبکه بهداشت و درمان شهریار، با اهداء لوح تقدیر، از عملکرد مطلوب و خدمات ارزشمند دکتر خرمی پور تقدیر و تشکر نمود.
روز جهانی سالمندان در اول اکتبر (مصادف با نهم مهر) هر سال گرامی داشته میشود. این روز به منظور افزایش آگاهی در مورد چالشها و فرصتهای پیش روی سالمندان و همچنین احترام به حقوق آنها تعیین شده است.
در ۱۴ دسامبر ۱۹۹۰، مجمع عمومی سازمان ملل متحد روز ۱ اکتبر را به عنوان روز جهانی سالمندان، ثبت نمود.
هدف از برگزاری این روز، توجه جامعه به نیازها و حقوق سالمندان است. هر ساله یک شعار خاص برای این روز انتخاب میشود. شورای جهانی سالمندی از سال ۱۹۸۲ در سازمان ملل شروع به کار کرد و ۸ سال بعد با تصمیم این شورا روز اول اکتبر هر سال را روز جهانی سالمندان نامیدند، به همین دلیل در تقویم کشور ما نیز از روز جهانی سالمند به مدت یک هفته « هفته ملی سالمندان » نامیده شده است.
در بسیاری از کشورها، از جمله ایران، هفتهای تحت عنوان "هفته ملی سالمند" به این مناسبت برگزار میشود که شامل برنامههای مختلفی برای تجلیل از سالمندان و ارتقاء آگاهی عمومی درباره مسائل مرتبط با آنها است.
با توجه به روند رو به رشد جمعیت سالمندان در جهان، که ناشی از افزایش امید به زندگی و کاهش نرخ زاد و ولد است،بنابر این توجه ویژه به چالشها، نیازهای این قشر، از جمله سلامت را ضروری میسازد. با ارتقای کیفیت زندگی سالمندان و ایجاد محیطی حمایتی، میتوانیم جامعهای پایدارتر و انسانیتر بسازیم که در آن همه افراد، صرفنظر از سن، مورد احترام و توجه قرار گیرند.
ایجاد محیطهای حمایتی، فراهم کردن خدمات بهداشتی مناسب و تشویق به فعالیتهای اجتماعی میتواند به سالمندان کمک کند تا احساس تعلق و ارزشمندی کنند. همچنین، آموزش مهارتهای جدید و ترویج سبک زندگی فعال، به افزایش تاب آوری و اعتماد به نفس و استقلال آنها کمک میکند. با احترام به تجربیات و دانش سالمندان، میتوانیم جامعهای سالمتر و پایدارتر بسازیم.
کامنت