شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1401/04/20 - 12:00
  • - تعداد بازدید: 96
  • - تعداد بازدید کنندگان: 93
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

احیاء قلبی تنفسی موفق توسط اورژانس 115 شهرستان شهریار

3214.mp3 احیاء قلبی تنفسی موفق توسط اورژانس 115 شهرستان شهریار

احیاء قلبی تنفسی موفق توسط اورژانس 115 شهرستان شهریار

 

کارشناسان فوریت های پزشکی شبکه بهداشت و درمان شهریار، موفق به انجام احیاء قلبی تنفسی مددجوی 65 ساله شدند.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار؛ روز دوشنبه 20 تیر ماه طی تماس تلفتی با اورژانس 115  و درخواست اعزام آمبولانس برای مددجو خانم 65 ساله؛ کارشناسان اورژانس فوریت های پزشکی در کوتاه ترین زمان ممکن در محل حضور پیدا کردند.

در این مأموریت، تیم عملیاتی پایگاه اورژانس 115 سعید آباد شهریار آقایان مرتضایی و صادقی؛ پس از 35 دقیقه  تلاش موفق به احیای قلبی و تنفسی مددجو شدند. علی بوستان مسئول اورژانس ۱۱۵ شبکه بهداشت و درمان شهریار اعلام کرد بیمار احیاء موفق؛ با علائم حیاتی و تحت مراقبت های ویژه؛  برای  بررسی های تخصصی تر و ادامه درمان  به بیمارستان امام سجاد (ع) شهرستان منتقل شد.

احیای قلبی ریوی که CPR هم نامیده می شود، مجموعه ای از اقداماتی است که توسط افراد آگاه و حاضر در صحنه برای بازگرداندن اعمال دو عضو حیاتی قلب و ریه و رساندن خون و اکسیژن به مغز برای جلوگیری از آسیب مغزی، انجام می شود.

ایست قلبی علت های مختلفی دارد. از جمله بیماری های قلبی، بیماری های تنفسی، انسداد راه هوایی، مسمومیت با داروها، مسمومیت با مواد مخدر، برق گرفتگی، غرق شدگی، سرمازدگی های شدید و ... . متاسفانه تعداد بسیاری از ایست های قلبی در خارج از بیمارستان اتفاق می افتد و در بیشتر موارد قبل از رسیدن نیروهای امدادی، بیمار جان خود را از دست می دهد.

علائم و نشانه های ایست قلبی بسیار واضح است. از بین رفتن ناگهانی هوشیاری (وقتی شانه های فرد را تکان می دهیم و او را صدا می زنیم هیچ واکنشی نشان نمی دهد)، عدم وجود تنفس یا تنفس غیر طبیعی، و از همه مهمتر عدم وجود نبض. برای ارزیابی تنفس بیمار،  باید صورت خود را به دهان مصدوم نزدیک کنیم تا همزمان بتوان حرارت تنفس، صدای تنفس و حرکت قفسه سینه را ارزیابی کرد. برای بررسی وجود نبض در بزرگسالان باید نبض کاروتید را که محل آن روی گردن و اولین فرورفتگی در دو طرف گلو است را لمس کنیم. این کار باید در مدت کمتر از 10 ثانیه انجام شود تا زمان برای احیا از دست نرود. در صورتی که نبض وجود نداشت ایست قلبی تایید می شود. اگر فرد احیاگر نتواند وجود نبض را بررسی کند می تواند به وجود علائم قبلی (عدم هوشیاری و تنفس) بسنده کند.

  • گروه اخبار :
  • کد خبر : 3214
:
کلیدواژه ها
روابط عمومی شهریار
خبرنگار

روابط عمومی شهریار

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings