شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1403/03/24 - 09:10
  • - تعداد بازدید: 56
  • - تعداد بازدید کنندگان: 49
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛

ارتقاء و بهبود اجرای برنامه شناسایی و اندازه گیری عوامل شیمیایی زیان آور در محیط کار؛ در دستور کار کارشناسان بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار قرار گرفت.

به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ ارتقاء و بهبود اجرای برنامه شناسایی و اندازه گیری عوامل شیمیایی زیان آور در محیط کار؛ در دستور کار کارشناسان بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار قرار گرفت.

334580.mp3 ارتقاء و بهبود اجرای برنامه شناسایی و اندازه گیری عوامل شیمیایی زیان آور در محیط کار؛ در دستور کار کارشناسان بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار قرار گرفت.

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار، ارتقاء و بهبود اجرای برنامه «شناسایی و اندازه گیری عوامل شیمیایی زیان آور در محیط کار»؛ در دستور کار کارشناسان بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار قرار گرفت. 

تأمین، حفظ و ارتقای سلامت شاغلین و به‌تبع آن، ارتقای بهره‌وری و رفاه و آسایش عمومی جامعه و حرکت تسهیل‌شده به‌سوی توسعه پایدار و همه‌جانبه، از اهداف اساسی اجرای برنامه های بهداشت حرفه‌ای بوده و کارشناسان و بازرسان بهداشت حرفه ای در بازدیدهای دوره ای خود؛ نسبت به پایش و ارزیابی محیط کار و شناسایی و اندازه گیری تمامی عوامل زیان آور در محیط کار شامل عوامل فیزیکی، شیمیایی، ارگونومیک و سایر عوامل اقدام می نمایند. 

عوامل شیمیایی زیان آور در محیط کار  شامل مواد شیمیایی هستند که می‌توانند به صورت موقت یا دائمی بر سلامت و ایمنی کارکنان تاثیر منفی بگذارند. این عوامل، در صنایع مختلف مانند صنعت شیمیایی، صنعت فلزات، صنعت رنگ و رزین، صنعت داروسازی و صنایع دیگر وجود دارند.عوامل شیمیایی زیان آور، می‌توانند به صورت گاز، بخار، مایعات و جامدات شیمیایی، مواد نفتی و سایر مواد شیمیایی، وجود داشته باشند. این مواد، ممکن است از طریق تنفس، تماس مستقیم با پوست و چشم‌ها یا در صورت بلعیده شدن، وارد بدن کارکنان شوند و عوارض جدی برای سلامت آنها را به وجود آورند. تماس مستقیم با مواد شیمیایی یا تنفس آنها، می‌تواند عوارضی مانند تحریک پوست و غشاهای مخاطی، آسیب به ریه‌ها، کبد، کلیه و سایر اعضا و ارگان‌های بدن ایجاد کند. به منظور پیشگیری از خطرات ناشی از عوامل شیمیایی زیان آور در محیط کار، با توجه به نوع محیط کار باید اقدامات ایمنی و احتیاطی مناسبی مانند استفاده از تجهیزات حفاظتی مانند ماسک‌، عینک‌های ایمنی و لباس‌های محافظ، نگهداری و ذخیره سازی صحیح مواد شیمیایی انجام شود.

 با توجه به اهیمت سلامت شاغلین و همچنین اثرات کوتاه و بلند مدت مواجه با مواد شیمیایی و عومل خطر و به منظور ارتقاء و بهبود فرآیند پایش صنایع از نقطه نظر عوامل شیمیایی؛ واحد بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان شهریار؛ با برگزاری کارگاه آموزشی با حضور کارشناسان و بازرسان بهداشت حرفه ای واحدهای تحت پوشش شبکه؛ نسبت به آموزش روش ها، دستورالعمل ها و قوانین مربوط به این حوزه اقدام نمود.

در این کارگاه که با مدیریت و تدریس مهندس اسماعیلی کارشناس مسئول و مهندس بختیاری کارشناس بهداشت حرفه ای  برگزار شد؛ مباحث و دستورالعمل های شناسایی و اندازه گیری عوامل شیمیایی زیان آور در محیط کار به صورت عملی و تئوری آموزش داده شد. 

تحقق بهینه اهداف برنامه «شناسایی و اندازه گیری عوامل شیمیایی زیان آور در محیط کار» مشتمل بر شناسایی، اندازه‌گیری، ارزیابی و کنترل عوامل و شرایط زیان‌آور و مخاطره‌ آمیز در محیط‌کار؛ در دستور کار کارشناسان و بازرسان بهداشت حرفه ای قرار گرفت. تشدید نظارت؛ پیگیری مستمر تا رفع نقص و اشکال و برخورد قانونی و ارجاع تخلف به مراجع ذیصلاح در صورت عدم رفع نقص و همچنین آموزش کارفرمایان؛ مدیران و شاغلین در زمینه اهمیت سلامت محیط کار؛ از محورهای اصلی این برنامه بود که توسط سرپرست و کارشناس بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان دانشگاه ایران در شهریار ارائه شد. 

 

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار شبکه,آرشيو اخبار
  • کد خبر : 334580
:
کلیدواژه ها
روابط عمومی شهریار
خبرنگار

روابط عمومی شهریار

تصاویر

Template settings