به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛
بازدید مدیران سلامت کشور تاجیکستان از شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار
به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ بازدید مدیران سلامت کشور تاجیکستان از شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ برنامه بازدید از شبکه، تور مطالعاتی بین المللی با عنوان آشنایی با نظام مراقبتهای بهداشتی اولیه (PHC) برای مدیران و پزشکان کشور تاجیکستان که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران با هماهنگی معاونت بهداشت و معاونت بین الملل دانشگاه در حال برگزاری است ، روز دوشنبه 23 مهر 1403، در شهرستان شهریار برگزار شد.
این دوره به منظور ارتقاء همکاری بین المللی و افزایش سطح دانش و مهارتهای تخصصی پزشکان و مدیران کشور تاجیکستان، از سوی معاونت بین الملل با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شده است.
این تور مطالعاتی به منظور تبادل تجربیات در زمینه مراقبتهای اولیه بهداشتی و تقویت توانمندی های حرفه ای در زمینه مراقبت های اولیه و آشنایی با تجارب و موفقیت های ایران در این زمینه در حال برگزاری می باشد و فرصتی مناسب برای ارتقای سطح سلامت عمومی و افزایش بهره وری در مدیریت نظام بهداشت و درمان کشور تاجیکستان را فراهم می آورد.
در ابتدای برنامه، دکتر ناصح؛ مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار، ضمن خوش آمد گویی به میهمانان و معرفی شهرستان شهریار، روند اجرای برنامه های نظام سلامت در شهرستان را تشریح نمود و به سوالات شرکت کنندگان، پاسخ داد.
در بخش دوم این تورمطالعاتی؛ میهمانان با هماهنگی های انجام شده به چند گروه تقسیم شده و از مرکز آموزش بهورزی و تعدادی از خانههای بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان شهریار، بازدید نمودند.
در این تور مطالعاتی 24 نفر از مدیران نظام سلامت کشور تاجیکستان با تخصصهای مختلف پزشکی در سطح ملی، منطقهای و محلهای دعوت شده اند. کشور تاجیکستان عضو کشورهای گروهG5 است و به دلیل اشتراکات فرهنگی و تاریخی فراوان با کشور ایران و با توجه به تقاضای مسئولین سلامت آن کشور جهت گسترش همکاریها، برای برگزاری این تور مطالعاتی انتخاب شده است.
با توجه به اینکه کشور ایران در ارائه مراقبت های بهداشتی اولیه در منطقه و حتی جهان سرآمد است، بنابراین میتواند الگوی مناسبی برای سایر کشورها باشد. میتوان از طریق آموزش تیم سلامت سایر کشورها، طراحی نظام شبکه، طراحی برنامه ها ی متناسب با نیاز هر کشور و ارائه خدمات بهداشتی به ارتقا سلامت در کشورهای منطقه و در نهایت تاثیرات مثبت آن در برنامههای نظام سلامت ایران اشاره کرد.
کامنت