شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1403/10/15 - 12:44
  • - تعداد بازدید: 25
  • - تعداد بازدید کنندگان: 23
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛

برنامه نمونه برداری از مواد غذایی حساس در صنوف قنادی و آش و حلیم پزی توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهریار انجام شد.

به همت شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ برنامه نمونه برداری از مواد غذایی حساس در صنوف قنادی و آش و حلیم پزی توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهریار انجام شد.

343139.mp3 برنامه نمونه برداری از مواد غذایی حساس در صنوف قنادی و آش و حلیم پزی توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهریار انجام شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهریار؛ برنامه نمونه برداری از مواد غذایی حساس در صنوف قنادی و آش و حلیم پزی در تاریخ 13 دی 1403 توسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهریار انجام شد. 

در این برنامه که با هدف ارتقاء سلامت و ایمنی و امنیت مواد غذایی حساس انجام شد تعداد 12 واحد قنادی مورد بازدید و نمونه برداری قرار گرفت که در همین راستا ۱۲ نمونه میکروبی شیرینی تر و یک نمونه شیرینی خشک؛ جهت بررسی سلامت رنگ مصرفی به آزمایشگاه ارجاع گردید.

و در نمونه برداری از 3 واحد حلیم پزی؛ سه مورد نمونه حلیم برای آزمایش بافت شناسی، تهیه و به آزمایشگاه، ارسال شد.

لازم بذکر است پس از اعلام نتایج آزمایشگاه در صورت وجود هر گونه آلودگی و مشکل؛ اقدام قانونی لازم انجام و پرونده واحد صنفی متخلف  جهت رسیدگی به مراجع قضایی معرفی خواهد شد. 

 

 

  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار شبکه,آرشيو اخبار
  • کد خبر : 343139
:
کلیدواژه ها
روابط عمومی شهریار
خبرنگار

روابط عمومی شهریار

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings