برگزاری جلسه هماهنگی کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهریار و مدیریت حوزه علمیه نرجس خاتون
برگزاری جلسه هماهنگی کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهریار و مدیریت حوزه علمیه نرجس خاتون
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار، جلسه مشترک کارشناسان شبکه بهداشت و مدیریت حوزه علمیه نرجس خاتون شهریار در روز یکشنبه 20 آذر 1401 در دفتر مدیریت این حوزه علمیه برگزار شد . خانم علیزاده ، مدیریت محترم حوزه نرجس خاتون و خانم محمد بیگلو و خانم مهناز آقاربی کارشناس مسئول آموزش سلامت و خانم آزاده محمدابراهیم ، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار برگزار شد.. هدف از این برنامه ارتقا سلامت طلاب خواهر ، اجرای برنامه جذب و توانمند سازی سفیران سلامت طلبه و بهره مندی از توانمندی این قشر در فرهنگ سازی رفتار و سبک زندگی سالم بود.
در این جلسه کارشناسان شبکه بهداشت شهریار به معرفی برنامه ها و فعالیت های شبکه بهداشت در حوزه سلامت پرداختند و موارد همکاری مشترک برای ارتقا سلامت در جامعه مورد گفتگو قرار گرفت و در پایان موارد زیر به عنوان مصوبات این جلسه در دستور کار قرار گرفت:
- اجرای برنامه سلامت کارکنان و خود مراقبتی سازمانی ویژه اساتید حوزه علمیه و خانواده محترم
-- اعزام تیم سلامت به منظور انجام معاینات گروه های سنی جوانان و نوجوانان که شامل ویزیت پزشک و مراقب سلامت
- فراخوان جذب سفیر سلامت طلبه علاقمند و داوطلب به فعالیت در اجرای برنامه های آموزش و ارتقاء سلامت و معرفی طلاب داوطلب به شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهر یار توسط حوزه علمیه
و در حوزه ترویج تغذیه سالم نیز موارد زیر در دستور کار واحد تغذیه با همکاری حوزه علمیه قرار گرفت :
- با استفاده از کوریکولوم درسی بهبود تغذیه ویژه طلاب ( بسته استاندارد وزارت بهداشت و درمان با همکاری حوزه علمیه قم تهیه شده است ) برای نمایندگان و رابطین بهداشت حوزه تدریس و آموزش داده شود.
- مقرر شد مطابق رایزنی های شفاهی انجام شده، میز خدمت جهت ویزیت و مشاوره تغذیه پرسنل و طلاب و خانواده پرسنل با حضور تیم شبکه بهداشت (بهداشت خانواده، بهبود تغذیه و سلامت روان و غربالگری برای بالای 30 سال) ارائه شود
- مقرر شد با توجه به اعلام تعداد دانش آموزان و مدرسان حوزه علمیه ، ویتامین د جهت ایشان تامین و در دوره های سه ماهه (فصلی) ارائه شود.
برنامه خود مراقبتی به دنبال گسترش مشارکت آگاهانه و ساختارمند مردم در مدیریت ، تصمیم گیری ، برنامه ریزی و اجرای برنامه های سلامت است مرکز حوزه علمیه به عنوان متولی ارائه خدمات به طلاب و روحانیون همواره به عنوان یک مرکز فرهنگی – علمی جهت توسعه و ترویج رفتار و سبک زندگی سالم از اهمیت بسزائی برخوردار است لذا به منظور بهرمندی از توانمندی این قشر در فرهنگ سازی رفتار سالم برنامه " جذب و توانمند ساز ی سفیران سلامت طلبه " در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفته است.
برنامه جذب وتوانمند سازی سفیر طلبه به عنوان یکی از محور های عملکردی برنامه ملی خود مراقبتی ( نسخه 2/0) در نظر گرفته شده شاخص مورد انتظار دستیابی به پوشش 10% در این برنامه می باشدقابل ذکر است در این دوره توانمند سازی دانش آموخته گان حوزه علمیه با موضوعات اولویت دار حوزه سلامت با هدف ترویج رفتار و سبک زندگی سالم آشنا خواهند شد
کامنت