برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع پیشگیری از خودکشی
برگزاری کارگاه آموزشی با موضوع پیشگیری از خودکشی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار ،کارگاه آموزشی پیشگیری از خودکشی در روز یکشنبه 6 آذر در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان شهریار برگزار شد . در این کارگاه با حضور مراقبین سلامت ، پزشکان عمومی ، تکنسین های اورژانس و روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت حضور داشتند و مدرس کارگاه خانم دکتر فاطمه شیرزاد ، روانپزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران مطالب خود را در خصوص خودکشی، دلایل خودکشی و راه حل ها و راهکارهای پیشگیری از خودکشی ارائه کردند .
در ادامه جلسه، حاضرین بصورت گروهی به بحث و گفنگو در مورد دلایل احتمالی خودکشی در منطقه پرداختند و راه حل های پیشنهادی برای کاهش آن و پیشگیری از خودکشی را بیان کردند .
خودکشی عبارت از تلاش آگاهانه بهمنظور پایان دادن به زندگی فرد توسط خودش است. که این تلاش ممکن است به اقدام تبدیل شود یا فقط به شکل یک احساس در او باقی بماند در مجموع، رفتار خودکشی به چهار دسته اصلی افکار، برنامهریزی، اقدام و خودکشی انجام یافته تقسیمبندی میشود. در افکار خودکشی، فرد اندیشه و برنامهریزی برای خودکشی را در ذهن میپروراند، اما ممکن است هرگز عملی نشود. فرد در مرحله برنامهریزی برای خودکشی به فراهم آوردن شرایط، ابزار و یا مکان مناسب جهت خودکشی مبادرت می ورزد اقدام به خودکشی عمل آگاهانه و عامدانه ایست که معمولاً برای جلب توجه دیگران انجام می شود و هدف فرد از این اقدام به طور قطع خاتمه بخشیدن بهi زندگی نیست. در حال یکه در خودکشی انجام یافته، فرد عامدانه به اقدامی دست میزند که ممکن است به مرگ او منتهی شود آمارها حاکی از آن است که موارد اقدام به خودکشی بیش از 20 برابر موارد خودکشی انجام یافته است
کامنت