شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1401/08/15 - 14:38
  • - تعداد بازدید: 205
  • - تعداد بازدید کنندگان: 185
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی رفتار جرأت مندانه در شبکه بهداشت و درمان شهریار

7108.mp3 برگزاری کارگاه آموزشی رفتار جرأت مندانه در شبکه بهداشت و درمان شهریار

برگزاری کارگاه آموزشی رفتار جرأت مندانه در شبکه بهداشت و درمان شهریار

کارگاه توانمندسازی بانوان شاغل در شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های شهریار و ملارد؛ توسط دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی ایران در شبکه بهداشت و درمان شهریار  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار، این کارگاه یک روزه ، یک شنبه 15 آبان در سالن همایش شبکه بهداشت ودرمان شهرستان شهریار با هدف توانمند سازی و ارتقاء دانش و مهارت شرکت کنندگان در حوزه علوم رفتاری برگزار شد.

کارگاه با بیان خیرمقدم دکتر محمدهادی ناصح مدیر شبکه بهداشت ودرمان آغاز شد.در ادامه خانم دکتر رضوان مدنی مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده ضمن بیان اهداف برنامه؛ گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی ایران را ارائه نمودند.

خانم دکتر عشرتی دکترای روانشناسی و عضو هیأت علمی دانشکده علوم رفتاری دانشگاه؛ به بیان مفاهیم روش های برقراری ارتباط و تنظیم هیجانی پرداخت.   

و سپس آقای دکتر فرهمند دکترای روانشناسی و عضو هیأت علمی دانشکده علوم رفتاری دانشگاه؛ ضمن بیان مفاهیم جرات مندی و گفتمان انگیزشی  را بیان نمودند. بحث و گفتگو و پرسش و پاسخ شرکت کنندگان و انجام کارگروهی از جمله فعالیت های انجام شده در کارگاه بود.

تعریف جرأتمندی و نه گفتن، انواع تیپ شخصیتی(منفعل، منفعل پرخاشگر، پرخاشگر، مقتدر)؛ مقایسه رفتار جرأت مندانه و رفتار منفعلانه؛ رفتار پرخاشگرانه و سبک های رفتار پرخاشگرانه؛ تنظیم هیجانی و خویشتن داری؛ هیجان و ویژگی های بنیادی آن؛ از جمله مباحث تدریس شده در این کارگاه بود.

 
کارگاه جرأت‌مندی یک برنامه تجربی است برای مدیریت رفتار و عملکرد که در آن شرکت‌کنندگان یاد می‌گیرند چگونه از بدن خود برای آموزش به ذهن خود و برای رهایی از ترس استفاده کنند تا در شرایط پیچیده اقدامات قاطع و محکمی داشته باشند.

ترس یکی از مؤلفه‌هایی است که بر انتخاب‌ها، اقدامات و نتایج کسب‌شده تأثیر می‌گذارد. در این کارگاه به معرفی و آموزش تکنیک‌های عملی و انجام رول پلی‌ها (ایفای نقش) توسط شرکت‌کنندگان برای غلبه بر ترس از شکست، ترس از تغییر، ترس از عملکرد ضعیف، ترس از رویارویی با شرایط مختلف و پیچیده و موارد دیگر پرداخته شد.

هر فرد قابلیت این را دارد تا مهارت جرأت‌مندی را آموزش ببیند و آن را در خود رشد و توسعه دهد؛ مانند عضلات که برای قوی‌تر شدن نیاز به تمرین زیاد و تداوم در تمرین و تکرار دارند.

این کارگاه دومین کارگاه از مجموعه 6 کارگاه توانمند سازی می باشد که در نیمه دوم سال 1401 برای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی ایران برگزار می شود.

  • گروه اخبار : اخبار شبکه
  • کد خبر : 7108
:
روابط عمومی شهریار
خبرنگار

روابط عمومی شهریار

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings