شبکه بهداشت و درمان شهریار
 

  • 1401/01/08 - 07:36
  • - تعداد بازدید: 574
  • - تعداد بازدید کنندگان: 574
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

تشديد نظارت شبکه بهداشت و درمان بر فعاليت ميادن فروش ميوه و مراکز فروش فرآورده‌هاي خام دامي در نوروز 1401

283017.mp3 تشديد نظارت شبکه بهداشت و درمان بر فعاليت ميادن فروش ميوه و مراکز فروش فرآورده‌هاي خام دامي در نوروز 1401
تشديد نظارت شبکه بهداشت و درمان بر فعاليت ميادن فروش ميوه و مراکز فروش فرآورده‌هاي خام دامي در نوروز ????


شبکه بهداشت و درمان شهريار به منظور تشديد نظارت و ارتقاء اثربخشي برنامه هاي نظارتي، طي برنامه اي نسبت به انجام گشت هاي مشترک در سطح شهرستان اقدام نمود.
در اين برنامه که با همراهي رئيس بازرسي اتاق اصناف و رئيس اداره جهاد کشاورزي و کارشناسان ادارات صنعت، معدن و تجارت، تعزيرات حکومتي و شبکه دامپزشکي و همچنين نماينده فرمانداري و پليس آگاهي شهرستان شهريار در تاريخ هشتم فروردين انجام شد؛ ميدان ميوه و تره بار شهرستان و  مراکز فروش فرآورده‌هاي خام دامي مورد بازديد قرار گرفت.
در اين بازديد؛ ضمن نظارت بر رعايت اصول بهداشتي و سلامت محصولات در سطح عرضه، رعايت شيوه نامه  و دستورالعمل هاي پيشگيري از بيماري کرونا؛ نيز مورد پايش و بررسي قرار گرفت.
تعداد واحدهاي بازديد شده در اين برنامه ?? واحد بود که کارشناسان بهداشت محيط شبکه بهداشت و درمان در اين برنامه؛ نسبت به آموزش چهره به چهره متصديان و شاغيل اين صنوف  اقدام نمودند و  ?? مورد اخطار براي متخلفين اين صنوف صادر گرديد.
دکتر قديري معاون بهداشت شبکه با حضور در اين بازديد؛ ضمن تأکيد بر لزوم  رعايت اصول بهداشت فردي و همچنين دستورالعمل هاي پيشگيري از کرونا؛ از شهروندان درخواست در تهيه مواد غذايي مورد استفاده خود به نکات زير توجه داشته باشند:
 مواد غذايي مورد استفاده خود  را حتما از مراکز معتبر فروش مواد غذايي تهيه  و در تهيه مواد غذايي غير بسته بندي و خام دقت کنيد کيفيت ظاهري آنها ( مانند بو، رنگ و...) طبيعي باشد و تغيير ماهيت نداده باشد. (مثلاً آبليمو، تيره رنگ و يا سس مايونز دو فاز نشده باشد.) و در تهيه مواد پروتئيني ( گوشت، مرغ و ...) دقت کنيد در فروشگاهها حتما بايد در داخل يخچال نگهداري شود.
در تهيه مواد غذايي بسته بندي منجمد دقت کنيد نشانه هاي خروج انجماد و انجماد مجدد وجود نداشته باشد.
با توجه به نامشخص بودن شرايط توليد؛ تاريخ توليد و انقضاء و عدم اعمال نظارت هاي بهداستي در مراحل توليد؛ توزيع و عرضه؛  از خريد مواد غذايي فله (مانند چيپس، رب و خيارشور و...) خودداري نماييد.
شير و فرآورده هاي آن را حتما به صورت  بسته بندي تهيه نماييد و به تاريخ مصرف و مهر استاندارد توجه نماييد.
از خريد قوطي کنسرو له شده، باد کرده و زنگ زده خودداري و در صورت مشاهده آسيب لاک داخل قوطي کنسرو پس از باز کردن درب از مصرف آن خودداري کنيد.
اگر ماده غذايي مورد نظر مشمول اخذ پروانه هاي بهداشتي است، حتما به داشتن پروانه بهداشتي ماده غذايي و نيز مشخصات برچسب گذاري دقت کامل نماييد.













  • گروه اخبار : آرشيو اخبار
  • کد خبر : 283017
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings