تعطیلی و پلمب کارگاه تولید و بسته بندی کننده عسل تقلبی در شهرستان شهریار
تعطیلی و پلمب کارگاه تولید و بسته بندی کننده عسل تقلبی در شهرستان شهریار
یک واحد کارگاه غیرمجار تولید و بسته بندی عسل تقلبی در شهرستان شهرایر ، شناسایی، تعطیل و پلمب شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهریار؛ در پیگیری شکایت مردمی مبنی بر فعالیت یک واحد کارگاه غیر مجاز تولید کننده عسل تقلبی، کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت و درمان شهریار در صبح روز سه شنبه 5 اردیبهشت 1402 با اخذ دستور قضایی و در معیت پلیس امنیت اقتصادی شهرستان به آدرس مورد نظر مراجعه نمودند. طی بازدید مشخص شد متخلفین در پارکینگ یک واحد مسکونی و در شرایطی کاملا غیر بهداشتی اقدام به تهیه و بسته بندی عسل تقلبی نموده و با جعل نام تجاری موجود در بازار محصول را عرضه می کردند. لذا با توجه به نقض ماده 31و 32 قانون تعزیرات حکومتی همچنین ماده 7 قانون مواد خوراکی و آشامیدنی که تولید کنندگان مواد غذایی را ملزم به اخذ مجوزهای بهداشتی از وزارت بهداشت می کندبه همین علت طبق حکم قضایی محصولات تولید شده توقیف و کارگاه متخلف پلمب شد و پرونده متخلفین جهت انجام سیر قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
در این کارگاه مشاهده شد با ترکیب شکر و کلوگز مایع و افزودن رنگ و گلاب عسل تقلبی تهیه می کردند. خانم مهندس جابلاغی کارشناس مسئول واحد نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی شبکه بهداشت و درمان شهریار ضمن گزارش این خبر گفت: با توجه به اینکه تشخیص و شناسایی عسل طبیعی از عسل تقلبی دشوار می باشد همچنین حاشیه سود زیاد برای تولید کنندگان عسل تقلبی دارد ، شهروندان عزیز ضمن گزارش کارگاه های غیر مجاز محصولات غذایی تقلبی ، حتماً در هنگام خرید انواع عسل حتما به مشخصات بسته بندی توجه نمایند. این مشخصات شامل نام و نشانی شرکت تولید کننده، پروانه ساخت بهداشتی یا همان سیب سلامت با درج کد مربوطه در زیر نشان سیب سلامت، تاریخ تولید و انقضا می باشد.در صورت مشاهده هرگونه مغایرت با سامانه گزارشات مردمی 190 وزارت بهداشت و همچنین واحد رسیدگی به شکایات شبکه بهداشت و درمان شهریار با شماره تلفن 65221216 تماس و ما را در نظارت هر چه بیشتر در این خصوص یاری نمایند.
کامنت